Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér arany gyűrűt hordok. Karikagyűrűben nagyon megtetszett egy sárga aranyból készült gyűrű. Nagyon rosszul mutatna együtt a kettő?
én hordok együtt fehér és sárga aranyat
szerintem vígan viselhető együtt a kettő - hisz eleve készítenek ilyen kombinált ékszereket is
Igen, néztem kombináltat is, de nem volt az igazi, egy egyszerű sárga mutatott a legjobban a kezemen. Csak a fehérem mellett olyan volt, mintha ezüst és arany lett volna, mert sokan ugye ezüstnek nézik a fehér aranyat. Ez engem nem érdekelt soha, mert szeretem a fehér aranyat, de az nem tetszik, ha ezüstöt és aranyat hordanak együtt.
Köszi a válaszod!
Várok még válaszokat
tedd át a másik kezedre, ha zavar, hogy eltér a színe.
Nekem a karikagyűrűm kétféle aranyból van, a kísérő meg sárga aranyból, és egy ujjon is hordom őket.
Eleve két kezemen lenne, mert a meglévő gyűrűm csak a gyűrűsre megy rá :)
Ahol a sárga van többségben (mint a 2. válaszolónál), ott nem zavarna, de így nem néz ki úgy a dolog, mintha egy "ezüst" mellé húznék karikagyűrűt?
Őszintén szólva azért akadok meg ezen, mert ismerős szólt be, hogy ez csak egy ezüst gyűrű. (pedig látta volna az árát :))))
bocsi, 3-ra írtam.
Akkor szokom a gondolatot, hogy ez nem gond.
Köszi mindannyiótoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!