Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnál, ha a párod ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a párod ezek után akarna eljegyezni?

Figyelt kérdés

Decemberben lesz 1 éve, hogy együtt vagyunk.

3 hónapja sok probléma van közöttünk, de nagyon szeretjük egymást. Viszont idegileg már nagyon kikészültem múlthét végén, ezért mondtam neki, hogy vége az egésznek, ha nem bizonyítja be, hogy szeret és csak én kellek neki. (ezért voltak viták, de ezt nem részletezném, nem flörtölgetett másokkal, nem csalt meg, ennél bonyolultabb a dolog).

Másnap felhívott, hogy mit szólnék hozzá, ha eljegyezne. Mondtam, hogy ne csak azért, hogy ne szakítsunk.. És akkor mondta, hogy már hónapok óta erősen gondolkozik ezen, velem akarja leélni az életét, minek várjunk az eljegyzéssel.

Én viszont még mindig úgy érzem, hogy csak emiatt akar eljegyezni, na meg annyira korai még! Úgy érzem tényleg komolyan gondolja a kapcsolatunkat, feleségül akar majd venni, gyerekeket szeretne tőlem, együtt megöregedni, de nem vagyok biztos ebben az egészben és ez a baj.. :(

Szerintetek? Bízzak meg benne feltétlenül (sajnos sokat csalódtam és ennek ő issza meg a levét)és higgyem el, hogy tényleg velem akarja leélni az életét és mondjak igent, vagy hagyjam a búsba ezt az egészet?

2012. szept. 19. 16:35
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
49%
Nálam a flörtölgetés erős jel lenne a szakításra. 1 év után nem kötném össze az életem olyannal, aki ilyet megtett.
2012. szept. 19. 16:41
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanék igen hanem azt mondanám, hogy nekem ehhez még kell idő így halassza későbbre a lánykérést.
2012. szept. 19. 16:41
 3/38 intrepid ***** válasza:
100%
Szerintem, ha ennyire bizonytalan vagy magadban, akkor várjatok még.
2012. szept. 19. 16:42
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Először nem benne kell bízni, hanem magadban. Ha az nincs akkor buktad, ő akármit is csinál.
2012. szept. 19. 16:42
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

hát ezzel még várjatok sztem, ha ennyire ne mvagy benne biztos.

és amúgyis, milyen már, hogy telefono kéri meg a kezed???

meg egy év amúgy is rövid idő, főleg, ha három hónaja nem is vagytok olyan jóban....

2012. szept. 19. 16:45
 6/38 A kérdező kommentje:

De nem flörtölgetett, semmi ilyet nem csinált. Annyi volt csak, hogy "kedvességből" azt mondta egy lánynak, hogy csinos, meg volt még 1-2 dolog, amit én félreértettem, aztán elmondta, hogy hogyan gondolta. Reálisabb volt, de ezek bennem tüskék maradtak.

Semmi önbizalmam nincs, ezzel ő is tisztában van, próbál segíteni, de most eléggé magam alatt vagyok, ilyenkor még paranoiásabb vagyok, vagy hát nem tudom, mi a kifejezőbb szó rá.

2012. szept. 19. 16:45
 7/38 A kérdező kommentje:
Nem telefonban kérte meg, hanem megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá. Ha eljegyezne, akkor évfordulón, ezt mondta is.
2012. szept. 19. 16:46
 8/38 anonim ***** válasza:
81%

NEM FLÖRTÖLT....

Igazából nem, esélyt adnék neki várnák és pár hónap múlva újra szóba kerülhetne ( de igazából te tudod hogy a probléma megoldható-e)

Egyik barátnőm járt hasonlóan veszekedés után kérte meg a kezét a barátja rögtön elfelejtett mindent majd az esküvő előtt egy hónappal bukott minden.....az sokkal rosszabb min ha most elengeded...az embereknek vannak téves elképzeléseik a kapcsolatuk helyrehozásával kapcsolatban sajnos....

2012. szept. 19. 16:46
 9/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy ő olyan-e... :(

De én is erre gondoltam, hogy még kérek legalább fél évet, ha addig minden jó, akkor igent mondok.

2012. szept. 19. 16:48
 10/38 anonim ***** válasza:
85%

Úgy látom a szövegértelmezésembe hiba csúszott. :)

Ellenben nekem eléggé ellenszenves az, hogy csak neki kell bizonygatnia, hogy szeret, pedig ez kettőtökön áll. Ultimátumot adtál neki, megijedt, és ezért akar eljegyezni sebtében. Ebben a formában nem érdemes ezt erőltetni, de az is nagyon kínos, ha nem fogadod el a gyűrűt. Beszéljetek erről, hogy korai, előbb a fennálló problémákat oldjátok meg. Ha együtt maradtok, akkor mehet az eljegyzés. Tudom, divat az évfordulókon eljegyezni, de nem kötelező...

2012. szept. 19. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!