Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Szerintetek melyik a nagyobb elkötelezettség? Eljegyezni egy lányt vagy összeköltözni vele?
Nehéz ügy, nehéz ügy. Együtt élni bárkivel lehet, de eljegyezni nem jegyeznék el bárkit.
30/F
Az én páromnak szerintem az eljegyzés fontosabb. Azt mondta ő egy lányt fog eljegyezni életében...mondjuk úgy néz ki összeköltözni is csak eggyel (velem:D).
De szerintem nagyobb dolog az eljegyzés mint az összeköltözés. Régebben azt mondta összeköltözés nélkül nem jegyezne el senkit, most 5 év után ot tartunk, hogy egyszerre lesz a kettő:D
Párom szerint az összeköltözés,hisz ott derül ki működik-e.Ha működik,akkor abból eljegyzés,esküvő lesz ugyis.
Pár hónapja költöztünk össze,működik.Ha jól sejtem,évfordulón gyűrű is lesz belőle :)
köszönöm a válaszokat! az én párom is az eljegyzést tartja "fontosnak" :)
várok még válaszokat, történeteket
Szerintem is az összeköltözést kellene követnie az eljegyzésnek, emiatt "elvileg" az eljegyzés a nagyobb dolog. Viszont, a mai világban az eljegyzés már eléggé el lett koptatva. Megdöbbenve látom, hogy 18 évesek jegyezgetik el egymást 2-3 hónap ismertség után ("mert milyen menő már a gyűrű"), majd az 5. hónapban szakítanak. Én is ismerek olyan lányt, aki 20 éves korára már kétszeres exmenyasszony, holott még tartósnak mondható kapcsolata sem volt.
A fentiek fényében az összeköltözés tűnik nagyobb elkötelezettségnek, de ez is egyénfüggő, mert vannak kapcsolatfüggő "remeterák lányok" is, akik szakítás után 1 héttel máris beköltöznek egy másik hapsihoz, majd ha annak is vége, akkor megint egy hétre rá egy harmadikhoz...
Vagyis eléggé elk*rvult manapság már minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!