Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, fiatalemberek! Több-e az esély, ill. mennyivel, hogy épp karácsonykor és nem más ünnep alkalmával (szülinap, névnap, Valentin) kéritek meg a barátnőtök kezét?
Kérlek, írjátok meg: amikor már megérett bennetek az elhatározás, mi alapján választottátok ki a nagy napot a lánykérésre? Ünneppel szerettétek volna egybekötni avagy egy egyszerű hétköznapon történt?
Lányok válaszát is várom, kérlek szorítkozzatok a kérdésben foglaltakra: mikor lettetek menyasszonyok?
Köszönettel
Szia!:)
Az én kezemet egyn jóm barát esküvője és lagzija
után kérte meg a párom!:) Persze már beszélgettünk róla,
de akkor nagyon akarta,olyan aranyos volt,egy kicsit spiccesen mindenkinek elmondta,hogy el akar enegem venni feleségül!(amúgy elég csendes tipus)Másnap eljött a szüleivel(augusztus 6.-án)és megkérte a kezem,mjad december 17.-én volt az eljegyzésünk!Ennek már 6 éve :)
Én egy hétvégét választottam, semmi alkalomhoz nem fűződött, de el tudtunk menni egy romantikus kirándulásra. És ott.
Gondoltam arra is, hogy családi alkalomkor kérem meg a páromat, de ez olyan műgiccses amerikai izévé avanzsált, ahogy végiggondoltam, és inkább elvetettem az ötletet.
"Több-e az esély..."
Lehet, hogy úgy volna helyes: "Nagyobb-e az esély..."
A válasz határozottan igen.
Az utóbbi hetekben nagyon sok kérdést tettek fel itt arra vonatkozóan, hogy hogy tetszik ez és ez a gyűrű, mert az illető leánykérésre készül. Szóval szerintem sokan kérik meg karácsonykor a párjuk kezét. Hogy miért? Nem tudom :)
Nálunk csak úgy jött :) Igazából poénkodtam az esküvőről, mire a férjem lecsapott az alkalomra :) Egyébként a szülinapomra tervezte a leánykérést, de nekünk erre külön történetünk van :)
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Látom, nem sablonosak a történetek, tehát mindenkinél a helyzet adja, ill. amilyen a két ember habitusa!
Várom a továbbiakat!
Én, sima 7köznap kértem meg a b-nőm kezét.
Munkábol hazamentem és megkértem, nagyot szólt, mert nem számitott rá abszolut. mondta is hogy ne vicceljek, de amikor meglátta a gyűrűt..... :)
semmiféleképp nem akartam valamilyen ünnephez kötni, írta valaki hogy az már nagyon műgiccses ünnepkor. Én is így gondolom,de embere válogatja!
De sok szerencsét ha erre vágysz!
"Több-e az esély, ill. mennyivel..."
Hülye kérdés. Esélyed akkor van, ha már jól megismertétek egymást, és a nő is akarja a házasságot. Ha nem akarja, akkor nincs esélyed, mindegy, hogy karácsony vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!