Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet az, hogy most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy most ennyire sok lányt jegyeznek el? Eddig is így volt, csak nekem nem tűnt fel, vagy most tényleg nagy "divat" lett eljegyezni a másikat?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 21:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem most vagy abban a korban, most veszed észre a hozzád hasonló korú emberek cselekvéseit
2012. aug. 12. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Az eljegyzés ma már többnyire nem azt jelenti, mint régen. Akkoriban az eljegyzés után néhány hónapon belül megtartották az esküvőt. Manapság nagyon elhúzódhat, sokszor fel is bontják. Ha a fiatalok együtt élnek, egy idő után "illik" eljegyezni a lányt. Sokszor évekig tart ez az állapot, mégsem lesz belőle esküvő.
2012. aug. 12. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
A facebookon előbb megtudod, mint régen :)
2012. aug. 12. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet, hogy régen nem volt Facebook és nem értesültél minden ismerősöd minden pukizásáról.
2012. aug. 12. 21:48
 5/12 anonim válasza:
100%
Mostanában divat a "fészen" kiírni, aztán közben meg lehet, hogy kamu az egész...
2012. aug. 12. 22:05
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Amit már leírtak sokan: Facebook. Ha neked nincs is, egy-egy ismerősödnek csak van, megtudod tőle.

És manapság divat ez az évekig járjunk jegyben dolog. Még úgy is, hogy belátható időn belül nonszensz az is, hogy összeköltözzenek, nemhogy összeházasodjanak.

2012. aug. 12. 22:15
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy veszem észre, hogy divat. a középiskolások már 2 hónap után "eljegyzik egymást", menőznek egy darabig, majd 2 hónap múlva már mással vannak, és kezdődik előlről
2012. aug. 12. 22:47
 8/12 anonim válasza:
71%
Sajnos sok csajt/nőt eljegyeznek mostanában. Van olyan ismerősőm aki fél éve van együtt a barátnőjével és már eljegyezte. Nem tudom hova sietnek az emberek. Mi lassan 1éve leszünk együtt, és még nem fordult meg a párom fejében h.eljegyezzen. Én meg korainak tartanám még. Nem fél egy év alatt derül ki h.összeillenek-e párok ahhoz legalább kell másfél év, ha nem több.
2012. aug. 13. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

Ja, nagy divat lett. Vélhetően a sok hisztérikus és türelmetlen kiscsaj miatt, akik mindenképp gyűrűt akarnak az ujjukra, a srác meg belemegy... Aztán jegyben járnak még 5-6 évig (ha egyáltalán együtt maradnak) mert a srácnak természetesen eszében sincs 21 évesen elvenni a 20 éves barátnőjét.

Őszintén nem értem, hogy ha ketten szeretik egymást, akkor az miért nem elég? Nem elég nagy élmény együtt lenni? Aztán ha majd lesz lehetőség esküvőre, akkor előtte lehet eljegyzést is tartani, de addig minek?

2012. aug. 13. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Igen, én is sok pár hónap után eljegyzőst látok. Meg napi 10x az üzenőfalon: 'forever love' meg szerelmes képek garmadája. Csak szánni tudom az ilyeneket. Aztán majd sunyiban veszik le az eljegyezve státuszt, mikor kiderül, mégsem lettek egymásnak teremtve... Aztán jön az új nagy szerelem.

Másokat meg lenéznek, akik netán évek óta harmonikus kapcsolatban együtt élnek, de még nem jegyezték el egymást. Azt hiszik a pár száz forintos netről rendelt gyűrűtől ők bezzeg jobban összetartoznak.

2012. aug. 13. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!