Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy most ennyire sok lányt jegyeznek el? Eddig is így volt, csak nekem nem tűnt fel, vagy most tényleg nagy "divat" lett eljegyezni a másikat?
Amit már leírtak sokan: Facebook. Ha neked nincs is, egy-egy ismerősödnek csak van, megtudod tőle.
És manapság divat ez az évekig járjunk jegyben dolog. Még úgy is, hogy belátható időn belül nonszensz az is, hogy összeköltözzenek, nemhogy összeházasodjanak.
Ja, nagy divat lett. Vélhetően a sok hisztérikus és türelmetlen kiscsaj miatt, akik mindenképp gyűrűt akarnak az ujjukra, a srác meg belemegy... Aztán jegyben járnak még 5-6 évig (ha egyáltalán együtt maradnak) mert a srácnak természetesen eszében sincs 21 évesen elvenni a 20 éves barátnőjét.
Őszintén nem értem, hogy ha ketten szeretik egymást, akkor az miért nem elég? Nem elég nagy élmény együtt lenni? Aztán ha majd lesz lehetőség esküvőre, akkor előtte lehet eljegyzést is tartani, de addig minek?
Igen, én is sok pár hónap után eljegyzőst látok. Meg napi 10x az üzenőfalon: 'forever love' meg szerelmes képek garmadája. Csak szánni tudom az ilyeneket. Aztán majd sunyiban veszik le az eljegyezve státuszt, mikor kiderül, mégsem lettek egymásnak teremtve... Aztán jön az új nagy szerelem.
Másokat meg lenéznek, akik netán évek óta harmonikus kapcsolatban együtt élnek, de még nem jegyezték el egymást. Azt hiszik a pár száz forintos netről rendelt gyűrűtől ők bezzeg jobban összetartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!