Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet az, hogy most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy most ennyire sok lányt jegyeznek el? Eddig is így volt, csak nekem nem tűnt fel, vagy most tényleg nagy "divat" lett eljegyezni a másikat?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Még ilyen sem volt,de minden előttem szólóval kivétel nélkül egyetértek! :D
2012. aug. 15. 15:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem regebben is pont ugyanennyi eljegyzes volt, hiszen azert az az altalanos meg mindig, hogy huszoneves korban elobb utobb eljon ennek is az ideje. Egyszeruen ha ebbe a korba ersz, akkor egyre tobb ismerosodet jegyzik el, ennyi az egesz. Regebben, facebook nelkul is ertesultek az emberek az eljegyzesekrol egyebkent. Es regebben is bontottak fel eljegyzeseket, voltak hosszu jegyessegek es voltak rovidek is, csak 5-10 evesen nyilvan ez nem foglalkoztatott titeket.

Szerintem semmi baj azzal, ha valaki 1 ev utan eljegyzi a masikat, es azzal sem, ha valakik eveket varnak ezzel, vagy esetleg eveket jarnak jegyben. Nem vagyunk egyformak, van aki megfontoltabb tipus, szeret evekig egyutt elni a masikkal, van, aki pedig azt vallja, hogy nincs ugyse garancia arra, hogy egy kapcsolat 10 ev mulva is ugyanugy mukodik, minek varjon akkor. Mindketto ugyanugy mukodhet. Szuleim is 1 ev utan hazasodtak, 30 eve hazasok iden.

Szerintem a legnagyobb baj az, hogy meg mindig mindenki imad a masik maganeleteben vajkalni, itelkezik, hogy hanevesen, mennyi ido utan, mekkora korkulonbseggel, milyen nemuvel...stb Ez nem valtozik soha, regebben szajrol szajra jart a pletyka, most facebookon terjed. Szerintem kicsit legyunk elfogadobbak a masikkal, ha valaki 16 evesen kiirja, hogy eljegyezte a baratnojet, akkor legfeljebb mosolyodjukn rajta egyet, biztos mas is volt tinikent nagyon szerelmes es meggondolatlan.

2012. aug. 16. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!