Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párod ezek után akarna eljegyezni?
Decemberben lesz 1 éve, hogy együtt vagyunk.
3 hónapja sok probléma van közöttünk, de nagyon szeretjük egymást. Viszont idegileg már nagyon kikészültem múlthét végén, ezért mondtam neki, hogy vége az egésznek, ha nem bizonyítja be, hogy szeret és csak én kellek neki. (ezért voltak viták, de ezt nem részletezném, nem flörtölgetett másokkal, nem csalt meg, ennél bonyolultabb a dolog).
Másnap felhívott, hogy mit szólnék hozzá, ha eljegyezne. Mondtam, hogy ne csak azért, hogy ne szakítsunk.. És akkor mondta, hogy már hónapok óta erősen gondolkozik ezen, velem akarja leélni az életét, minek várjunk az eljegyzéssel.
Én viszont még mindig úgy érzem, hogy csak emiatt akar eljegyezni, na meg annyira korai még! Úgy érzem tényleg komolyan gondolja a kapcsolatunkat, feleségül akar majd venni, gyerekeket szeretne tőlem, együtt megöregedni, de nem vagyok biztos ebben az egészben és ez a baj.. :(
Szerintetek? Bízzak meg benne feltétlenül (sajnos sokat csalódtam és ennek ő issza meg a levét)és higgyem el, hogy tényleg velem akarja leélni az életét és mondjak igent, vagy hagyjam a búsba ezt az egészet?
annyira nyomorékság azzal takarózni, hogy önbizalomhiányos vagyok, és ezért nem vagyok képes normálisan viselkedni a párommal.
nekem sincs az egekben az önbizalmam, nincs is sok okom rá, h legyen, mert se szép, se különösen okos nem vagyok, de amikor a párom valami szépet, biztatót mond, akkor neki elhiszem. hiszen nem véletlenül van velem 1-2-3-4 éve.
szedd össze magad sürgősen, mert ha egy férfi szeret, akkor nem érdemli meg, hogy játszadozz vele!
Én még annyit tennék hozzá, hogy a kérdező nagyon lenézően ír a barátjáról. Megvetően, lenézően.
Én az ilyen nőknek még jobban letörném az önbizalmát, aztán mehetnek inni vagy gyógyszereket tömni magukba.
akkor igazából volt 6 szép hónapotok és 3 zűrös... és már itt az eljegyzés?
hát esetleg, ha 30-35 évesek vagytok, mert akkor a tapasztalat segíthet dönteni... :)
egyelőre ismerjétek meg egymást jobban:)
pl. [link]
Nos, szakítottam vele hétfőn. Tegnapelőtt mondtam, hogy adok egy utolsó esélyt, hogy bebizonyítsa, hogy szeret, erre tegnap sz@rt sem tett. Akkor fogtam magam, megmondtam, hogy TÉNYLEG, VÉRÉRVÉNYESEN VÉGE, és akkor úgy elkezdett sírni, ahogy még soha. Szó szerint bömbölt. Ha nem szeretne tényleg, akkor nem sírt volna így utánam.. Levegőt alig kapott közben...
Szóval most "próbaidő" van, aztán majd meglátjuk.. De szerintem vége a kapcsolatunk (jelenlegi) holtpontjának.. Remélem..:)
Kérdező, neked ez az első kapcsolatod? Mert eléggé naív vagy. Jól megjátssza magát a barátod, mert oda az ingyen szex, meg most kapálózni kell valaki másért. Gondolmo te szedted fel és nem ő hódított meg téged.
Ha szeretne téged, akkot tett volna a kapcsolatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!