Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párod ezek után akarna eljegyezni?
Decemberben lesz 1 éve, hogy együtt vagyunk.
3 hónapja sok probléma van közöttünk, de nagyon szeretjük egymást. Viszont idegileg már nagyon kikészültem múlthét végén, ezért mondtam neki, hogy vége az egésznek, ha nem bizonyítja be, hogy szeret és csak én kellek neki. (ezért voltak viták, de ezt nem részletezném, nem flörtölgetett másokkal, nem csalt meg, ennél bonyolultabb a dolog).
Másnap felhívott, hogy mit szólnék hozzá, ha eljegyezne. Mondtam, hogy ne csak azért, hogy ne szakítsunk.. És akkor mondta, hogy már hónapok óta erősen gondolkozik ezen, velem akarja leélni az életét, minek várjunk az eljegyzéssel.
Én viszont még mindig úgy érzem, hogy csak emiatt akar eljegyezni, na meg annyira korai még! Úgy érzem tényleg komolyan gondolja a kapcsolatunkat, feleségül akar majd venni, gyerekeket szeretne tőlem, együtt megöregedni, de nem vagyok biztos ebben az egészben és ez a baj.. :(
Szerintetek? Bízzak meg benne feltétlenül (sajnos sokat csalódtam és ennek ő issza meg a levét)és higgyem el, hogy tényleg velem akarja leélni az életét és mondjak igent, vagy hagyjam a búsba ezt az egészet?
Szerintem is várjatok még.
hisz múlt héten szakítani akartál, most meg eljegyzés, nekem kicsit hirtelen fordulat. ugyanakkor csak Te tudhatod,neked mi a bizonyíték arra, hogy szeret,mivel tudná ez neked bizonyítani. De az is lehet, hogy ha most nemet mondasz, az benne lesz egy tüske.
És ilyeneken pedig ne akadj fenn azonnal, hogy egy lánynak azt mondja, hogy csinos! (nem vagyok egy cicababa, boldog párkapcsolatban élek,de szinte csak fiúkkal dolgozom együtt,pl.ha szoknyába megyek mindig megdícsérnek, hogy csini vagyok, de messze nincs benne semmi hátsó szándék)
Szerintem mindenképp várj, amíg nyugodtan meg tudod (tudjátok) hozni a végleges döntést.
A fontos döntéseket érdemes nem elsietni. Megéri az az egy-két hónap "késlekedés". Különösen nem tűnik haszontalannak a ti esetetekben, hiszen a srác a jelek szerint nem rendelkezik munkával, pénzzel. Az pedig nem csak a gyűrűhöz fog kelleni, hanem önálló életetek megkezdéséhez (és folytatásához) is.
Én véletlen sem mennék bele így az eljegyzésbe. Egy jó kapcsolatot kell kiegészíteni eljegyzéssel házassággal, egy rosszat nem javít meg sem házasság sem gyerek. ( Ismered biztos a mondást hogy sz.arból nem lehet várat építeni)
Nálunk is voltak rossz idők akkor eszünkbe sem jutott az eljegyzés,évek múlva mikor összecsiszolódtunk és éltünk is együtt és mindez nagyon jó volt akkor jött az eljegyzés és a többi.
Írod hogy ki vagy idegileg na így semmi értelme, hisz igazán nem is örülnél főleg ha ott a tüske. Amúgy meg mindig 1-2 év után jönnek ki a gondok , mikor kezded megismerni igazán stb.. Várd meg míg bizonyítja a tetteivel,hogy szeret ( nem eljegyzéssel) azzal hogy törődik veled, kimutatja az érzéseit, biztonságot nyújt. Akkor jegyezzen el, ha már szinte erre a veszekedős, idegbeteg korszakra már nem is emlékszel és csak mosolyogtok hogy ilyen is volt.
Közben eszembe jutott, hogy van olyan ismerősöm, aki a szakítás és az eljegyzés között ingadozott. Veszekedések miatt. A vége eljegyzés utáni szakítás lett.
Az ő esetükben pl. elsietett volt a dolog.
"Nem tudom, hogy ő olyan-e... "
Ha az eljegyzés a házasság előszobája, akkor szerintem legjobb lenne, ha előbb megismernéd - ennél azért kicsit jobban.
Nem a megfelelő alkalmat választotta az eljegyzésre, így aztán nem is túl hiteles. A romantikus bűnbánás(jajj, de jó, hogy kibékültünk, deszeretlek), meg a komoly szándék közt van egy leheletnyi különbség. Gyakran ezen áll vagy bukik az, hogy hogy alakul a jegyességetek/házasságotok. Nem kellene elsietni.
Tehát régen votlak csalódásaid, ami miatt őt leckézteted. Tehát a régi sérelmeidet rajta vezeted le. Hiba egy.
Megmondta egy lánynak, hogy csinos és ezen kiakadtál. Hiba kettő.
Hisztizel neki, szakítani szeretnél, bizonygassa, hogy szeret. Kedvedre játszadozol vele. Hiba 3.
Három súlyos hiba, ami miatt nálam már csak a kukába kerülnél. Ez nem párkapcsoalt, hanem pszichológus és beteg kapcsolata. Az önbizalomhiányodat rajta vezeted le.
Szutyok csaj vagy (Nő nem lehetsz, hisz egy Nő nem viselkedik így).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!