Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?
Nekem nem tetszik a gyűrűd, túlságosan hivalkodó számomra, mivel én a visszafogott stílus híve vagyok. Kedvesem jól el is találta, mert egy ehhez hasonló gyűrűvel kérte meg a kezem: [link]
Ettől függetlenül viselt sok boldogsággal a gyűrűt, és jó esküvőszervezést kívánok! :-)
Na látod. Neked az az öröm, ha kiírod ezt a kérdést, másnak meg az, ha rácuppan a pontozásra. Miért nem örülsz az örömének?
Miért nem írtad, hogy akinek nem tetszik, az ne válaszoljon? Így kapsz hideget-meleget is. De te írtad ki a kérdést, emlékszel? Vulgárisan szólva, aki qrvának megy, ne csodálkozzon, ha megbaßák.
Te kérdezted, hogy kinek tetszik. Miért ne lehetne megírni, ha valakinek nem tetszik. Ha nem akarsz kritikát, akkor ne kérdezz!
Amúgy nekem sem tetszik, de az a fontos, hogy neked tetszen.
Azért teszi névtelenül, mert az élete egy kalap sz@rt sem ér?
???
Ebben hol van az ok-okozati összefüggés?
Kérdező, értsd már meg, kérlek, hogy te kezdted. Te kértél véleményt. És mivel szabad ország, szabad oldal, az köt beléd, aki akar. Te ebbe kvázi beleegyeztél, amikor feltetted a kérdést, és feltöltötted a képet.
És azért a végére csak kibújt a szög a zsákból, mert a "férfias a kezed", és "az életed sz@rt se ér" közül melyik a sértőbb? Így miért várod el a jókívánságokat?
Ha én feltöltök egy képet magamról, és megkérdezem, hogy jól áll-e a hajszínem, de belém kötnek, hogy mekkora a $eggem, akkor az kinek a hibája? Az enyém. A $eggemnek nem kéne a képen lennie, vagy nem is töltök fel semmit, mert tudom, hogy sokan nem a kérdésre fognak válaszolni.
Inkább megkérdezem a barátaimat. Nem egy rakás vadidegent, akiknek tökre mindegy, mi van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!