Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon boldog vagyok, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 6. 23:50
 81/110 anonim ***** válasza:
63%

Nekem nem tetszik a gyűrűd, túlságosan hivalkodó számomra, mivel én a visszafogott stílus híve vagyok. Kedvesem jól el is találta, mert egy ehhez hasonló gyűrűvel kérte meg a kezem: [link]

Ettől függetlenül viselt sok boldogsággal a gyűrűt, és jó esküvőszervezést kívánok! :-)

2012. júl. 8. 01:15
 82/110 A kérdező kommentje:
Na ha még mindig itt tartunk mi lett vna hogyha akinek nem tetszik a kérdés NEM VÁLASZOLT VOLNA nem kéne feleslegesen írnunk, másik pedig hogy nem fér el a kérdésem? Itt? Ahol annyi kamu ês felesleges kérdés van ahol 50szer feltesznek 1et! Egyébként nem kell örülni de kinek fáj? Nem kellett volna kommentelni, ráadásul pontozgattok, akiknek tetszik esetleg a gyűrűm és gratulált levan pontozva 30%-ra de akik engem oltogatnak 1000rel az egekig vannak felnyomva, de nem az a baj hanem hogy más véleményét sz*rnak tartjátok, pedig ity csak ízlésről beszélünk s nem tapasztalatròl szóval ennek h pontoztok nincs értelme biztos ebben lelitek örömöteket!
2012. júl. 8. 06:36
 83/110 anonim ***** válasza:
52%

Na látod. Neked az az öröm, ha kiírod ezt a kérdést, másnak meg az, ha rácuppan a pontozásra. Miért nem örülsz az örömének?

Miért nem írtad, hogy akinek nem tetszik, az ne válaszoljon? Így kapsz hideget-meleget is. De te írtad ki a kérdést, emlékszel? Vulgárisan szólva, aki qrvának megy, ne csodálkozzon, ha megbaßák.

2012. júl. 8. 09:58
 84/110 anonim ***** válasza:
53%

Te kérdezted, hogy kinek tetszik. Miért ne lehetne megírni, ha valakinek nem tetszik. Ha nem akarsz kritikát, akkor ne kérdezz!

Amúgy nekem sem tetszik, de az a fontos, hogy neked tetszen.

2012. júl. 8. 12:38
 85/110 A kérdező kommentje:
Nem írtam jogy bajom lenne hogyha vkinek nem tetszik a gyûrû sôt NEM ÉRDEKEL! A bajom a kezem és más kritizàlása! Fôlfoghatatlan??????
2012. júl. 8. 15:03
 86/110 anonim ***** válasza:
38%
Miért raktad fel a kezed? Lefényképezhetted volna csak a gyűrűt is. Azt meg ne mondd, hogy azt hitted, hogy csak a gyűrűt fogják kritizálni. Ha régebb óta látogatod az oldalt, tudhatnád.
2012. júl. 8. 15:57
 87/110 A kérdező kommentje:
Látod kedves, ezaz! Az emberek mindig keresnek valamit azért hogy csak bántsák a másikat! Itt mindenki pàváskodik...csak akkor miért itt?mièrt névtelenül teszi? Ohh egyszerű mert az ø élete egy kalap sz*rt sem ér! Ez a leggázabb!!!
2012. júl. 8. 17:35
 88/110 A kérdező kommentje:
Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket: Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe! Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!
2012. júl. 8. 17:38
 89/110 anonim ***** válasza:
94%
Miért törődsz azzal, aki a kezedet kritizálja? Eleve azt írtad korábban, hogy nem zavar, és most mégis. Hidd el, hogy csak magadat bosszantod ezzel, ők csak még inkább jól érzik magukat tőle, hisz az volt a céljuk, hogy megbántsanak. Ha ez sikerült nekik, elérték a céljukat. Ha lesz*rod, te is jobban érzed magad, ők is elbuknak.
2012. júl. 8. 18:03
 90/110 anonim ***** válasza:
51%

Azért teszi névtelenül, mert az élete egy kalap sz@rt sem ér?

???

Ebben hol van az ok-okozati összefüggés?

Kérdező, értsd már meg, kérlek, hogy te kezdted. Te kértél véleményt. És mivel szabad ország, szabad oldal, az köt beléd, aki akar. Te ebbe kvázi beleegyeztél, amikor feltetted a kérdést, és feltöltötted a képet.

És azért a végére csak kibújt a szög a zsákból, mert a "férfias a kezed", és "az életed sz@rt se ér" közül melyik a sértőbb? Így miért várod el a jókívánságokat?

Ha én feltöltök egy képet magamról, és megkérdezem, hogy jól áll-e a hajszínem, de belém kötnek, hogy mekkora a $eggem, akkor az kinek a hibája? Az enyém. A $eggemnek nem kéne a képen lennie, vagy nem is töltök fel semmit, mert tudom, hogy sokan nem a kérdésre fognak válaszolni.

Inkább megkérdezem a barátaimat. Nem egy rakás vadidegent, akiknek tökre mindegy, mi van velem.

2012. júl. 8. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!