Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon boldog vagyok, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 6. 23:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 anonim ***** válasza:
48%

Sok boldogságot!

Nagyon szép gyűrű! A kezeddel sincs probléma.

2012. júl. 7. 02:45
 42/110 anonim ***** válasza:
55%

OFF: Nézd, ha nem bírod a kritikát, miért ide rakd ki a képeket, miért nem a Facebookra? Ott úgyis csak dícsérő kommenteket és gratulációkat fogsz kapni (amire vágysz), itt viszont, a Gyakori Kérdéseken kapsz hideget is, meleget is, mivel ez egy anonim oldal, itt nyugodtan meg lehet mondani a véleményünket.

ON: Nekem is előbb feltűnt az apró, tömzsi kézfejed és a kissé ápolatlannak tűnő körmeid (bár lehet csak a fényviszonyok miatt), mint a gyűrű. Aztán mikor azt elemeztem ki, végül arra jutottam, hogy szép darab. (és utána megjegyeztem, hogy bár csinos kis gyűrű, én inkább az egyköves gyűrűket preferálom, mint Katalin hercegné gyűrűje. Jobban szeretem az olyan gyűrűket, amelyeket egy nagy kő díszít.)

16/L

2012. júl. 7. 02:53
 43/110 A kérdező kommentje:
Egész jót nevettem 1-2 ember beszòlàsàn kicsit sem zavar az hogy férfias/ronda/àpolatan/tömzsi stb megjegyzéseitek kicsit tulzó mert én nem tudom igy megdicserni mert ti látjátok a kezem de énk semmit! Jòl tűröm a kritikát kedves 16éves kisasszony!de téged is puszilak!
2012. júl. 7. 05:15
 44/110 anonim ***** válasza:
86%

Szép nagyon

Bár nekem nem tetszene sajátnak,mert nem igazán veszem le a gyürüimet még mosogatáshoz se,plussz mérnökként olajos alkatrészeket fogdosva közé menne az olaj,elkopna hamar.Nekem a nagyonszolid egyszerű aranygyűrűk tetszenek (bár karkötöm van swarovskis,de azt se hordom,félek kipereg a kő)

2012. júl. 7. 08:48
 45/110 anonim ***** válasza:
71%

Ne vedd már fel, amit írnak. Kit érdekel?

A gyűrű szép, de ha leírhatom a véleményem, nekem személy szerint az ilyen gyűrű nem eljegyzés, hanem kísérő gyűrű. Ami végül is lehet a házasság szándékának kifejezése, de az ilyen eljegyzésekből mindig hiányolom a férfit? Ő nem kap semmit? Ő nem jegyeződött el?

Bocsi, ha borzolom az idegeid, sokan így csinálják, pl. a legjobb barátnőm is köves gyűrűt képzel el eljegyzésnek...

A lényeg a lényeg, hogy összeházasodtok! :)

Minden jót!

23N

2012. júl. 7. 08:49
 46/110 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is pont ilyennel kérte meg a kezem múlthónapban:)gratulálok
2012. júl. 7. 08:59
 47/110 anonim ***** válasza:
47%
Ez nem eljegyzési gyűrű, de mindegy. Az köces kell legyen, ilyen: [link]
2012. júl. 7. 09:09
 48/110 anonim ***** válasza:
45%
köves
2012. júl. 7. 09:10
 49/110 anonim ***** válasza:
33%

ma 08:49

Amiről meg te beszélsz az a KARIKAGYŰRŰ basszus. Nem hiszem el, hogy felnőtt emberek ezeket a dolgokat nem tudják. Eljegyzéskor a férfi ad egy köves gyűrűt, az esküvőig a férfi nem hord semmit. Esküvőkor húzzák fel a karikagyűrűt.

2012. júl. 7. 09:12
 50/110 anonim ***** válasza:
66%
Nem egy klasszikus eljegyzési gyűrű, de szerintem szép! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok! :)
2012. júl. 7. 10:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!