Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon boldog vagyok, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 6. 23:50
 61/110 anonim ***** válasza:
80%
Jó de ennyi erővel már kiírhatna mindenki ilyen örömmel teli eseményeket... Pl. mit szólnátok ha kiírnák egy kérdést hogy itt van az érettségi bizonyítvány ugye milyen szép gratuláltok? :) Őszintén, nekem nem tetszik a gyűrű, de sok boldogságot a kedves kérdezőnek :) majd írj hogy mikor lesz az esküvő :)
2012. júl. 7. 14:22
 62/110 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem szép a gyűrű, de igen.. a kezedhez nagyon nem megy, még tömzsibbnek tűnik a kezed tőle.. ha egy vékony, egy-három köves gyűrűd lenne, az talán optikailag jobban nézne ki :)

[link]

[link]

[link]

..az ilyenek jobb alakot adnak a duci ujjaknak, szerintem.. de ti tudjátok :) viseld büszkén, ha nem zavar, hogy előnytelen picit.. sok boldogságot!!

2012. júl. 7. 14:34
 63/110 anonim ***** válasza:
79%

Szégyen vagy nem, nekem ilyenkor mindig az ugrik be, hogy a kérdés kiírójának nincsenek barátai. Mert azok örülnének vele.

Ezzel nincs baj, és szerintem ha azt írta volna ki, hogy "nincsenek barátaim, akik örüljenek velem, de képzeljétek, megkérték a kezem", akkor én is örülnék vele, és hiszem, hogy sokkal kevesebb negatív válasz érkezett volna. De így felmerül a kérdés, hogy miért dicsekszik? Ő miért különleges? Szerdán még egy csomó másik nőnek megkérték a kezét szerte a világon, sőt, ma is.

2012. júl. 7. 14:37
 64/110 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is ez jutott eszembe.Az ember az örömét a hozzá közelállókkal osztja meg,velük beszéli meg,nem vadidegenekkel,bevállalva azt is,hogy bántják.Sajnálom,ha valakinek már ehhez kell folyamodni.
2012. júl. 7. 14:46
 65/110 anonim ***** válasza:
45%

Én csak azt furcsállottam a kérdésben, hogy szerdán kérték meg a kezét, és pénteken írja ki a kérdést? Bár lehet, hogy csak pénteken kapta a gyűrűt, végülis ki tudja.

Az szerintem nem olyan nagy dolog, ha valaki itt is megosztja az örömét, mert lehet, hogy kevés barátja van, és épp nem lehet őket zavarnak, mert munkaidőben vannak pl., vagy épp már este van, ha akkor kérték meg a kezét.

Tényleg csak az a furi, hogy 2 nap múlva már lecseng a nagy öröm, még ha aznap írja ki a kérdést, érthető, de napokkal később?

2012. júl. 7. 15:06
 66/110 anonim ***** válasza:
42%

Hol lényeg az, hogy vannak-e barátai?

(Lehet, hogy annak ellenére, hogy sok barátom van, rengeteg ismerősöm és haverom, hatalmas örömömben lehet, hogy én is még unalomból ide kiírnám!)

A kérdezőnek nem az a baja, ha valakinek nem tetszik a gyűrűje, nem arra vonatkozik a negatív kritika, amire reagál!

És még ha vadidegen is, könyörgöm első reflex a kérdés elolvasása után ez az undormány negatív hozzáállás?! Hányingerkeltő ez a hozzáállás.

2012. júl. 7. 17:02
 67/110 anonim ***** válasza:
68%
Unalomból... ha nekem megkérnék a kezem akkor szerintme a következő hetekben nem unatkoznék...
2012. júl. 7. 17:08
 68/110 anonim ***** válasza:
39%

:D Biztos?:D

Tényleg nem lehet mondjuk olyan, hogy van szabad 10 perce a hölgynek és teszem azt fellép ide, és egészen véletlen eszébe jut, hogy óó hát, úgy se tudok mit csinálni, felteszem ezt kérdésnek? :D:D Ez olyan lehetetlen? :D

2012. júl. 7. 17:17
 69/110 anonim ***** válasza:
64%
Tényleg rosszmájúak vagytok, ha nem tetszik a kérdés, miért válaszoltok? Lehet, hogy dicsekvésből tette ki, szerintem elfér itt a sok idióta kérdés mellett egy ilyen is. Még a 16 éves kislányok is ide járnak kiélni, hogy a kis barátnőikkel összevesztek valamelyik felsőbbéves gimi imádottján (vagy éppen a tökéletesen komoly, érett párkapcsolatuk mellett szükségük volt némi kamatoztatásra - már a hatalmas élettapasztalataik kapcsán)... Miért nem lehet békében meglenni?
2012. júl. 7. 18:14
 70/110 anonim ***** válasza:
78%
Nemrossz. Az alsó képen jobban mutat, ahol barnább a kezed.
2012. júl. 7. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!