Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?
Először is, végre valami felüdülés az oldalon!:D :P
Gratulálok, sok boldogságot kívánok!!!:)
A rosszmájúaknak üzenném, hogy nyilván nagyon boldog a kérdező ezért híreszteli itt is, nem csak a pletykaforrás fácsén. Valamint rohadtul nem a kis keze formáját, meg a körmei tisztaságát kérdezte!... :D:D
Személy szerint nekem nagyon tetszik a gyűrűd, nem az a jól bejáratott, megszokott kinézetű gyűrű. Nekem is jobban bejön az ezüst, illetve a kövekért odáig és vissza vagyok.:P:D
Még egyszer sok boldogságot kívánok!:)))
De ronda.
Csak vicc volt :D(de még mindig nem írtam hogy szép LOL)
Az arany nekem sem tetszik, de ez sem. Jobban szeretem az egyszerűbb, letisztultabb darabokat.
Amúgy sok boldogságot nektek :)
szerintem van okod rá, hogy odáig légy és vissza :):)
gyönyörű, az álomgyűrűm!:D
sok boldogságot, gratulálok!
A kép egy kicsit homályos, nem tudom egészen kivenni a részleteket, de azért látom, hogy milyen. Nekem nagyon tetszik! Hasonlót szeretnék én is, de még pasim sincs... Eh! :D
Gratulálok neked, legyetek boldogok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!