Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon boldog vagyok, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 6. 23:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 A kérdező kommentje:
Akkor nem is tudom mit mondjak...legyen az hogy fiatalos a lényeg h az arany nem tetszik! Egyèbként köszönöm a gratulációkat! :) huh és kilakkoztam a kõrmöm a világ legvilágosabb ròzsaszìnjére :)
2012. júl. 7. 00:41
 32/110 anonim ***** válasza:
57%

Először is, végre valami felüdülés az oldalon!:D :P

Gratulálok, sok boldogságot kívánok!!!:)

A rosszmájúaknak üzenném, hogy nyilván nagyon boldog a kérdező ezért híreszteli itt is, nem csak a pletykaforrás fácsén. Valamint rohadtul nem a kis keze formáját, meg a körmei tisztaságát kérdezte!... :D:D

Személy szerint nekem nagyon tetszik a gyűrűd, nem az a jól bejáratott, megszokott kinézetű gyűrű. Nekem is jobban bejön az ezüst, illetve a kövekért odáig és vissza vagyok.:P:D

Még egyszer sok boldogságot kívánok!:)))

2012. júl. 7. 00:53
 33/110 anonim ***** válasza:
60%

De ronda.

Csak vicc volt :D(de még mindig nem írtam hogy szép LOL)

2012. júl. 7. 00:58
 34/110 anonim ***** válasza:
61%
Szép gyűrű! Sok Boldogságot neked!
2012. júl. 7. 00:58
 35/110 anonim ***** válasza:
67%

Az arany nekem sem tetszik, de ez sem. Jobban szeretem az egyszerűbb, letisztultabb darabokat.

Amúgy sok boldogságot nektek :)

2012. júl. 7. 01:01
 36/110 anonim ***** válasza:
59%

szerintem van okod rá, hogy odáig légy és vissza :):)

gyönyörű, az álomgyűrűm!:D

sok boldogságot, gratulálok!

2012. júl. 7. 01:13
 37/110 A kérdező kommentje:
Ezeken a félig meddig sértö kommenteken nevetek olyat....hulknak milyen a keze? Huh amúgy itt akik a kezemmel vannak megáldva szivesen meglesném az ø kezecskéjüket persze jòindulatból! Köszönök minden választ! De várom még azt hogy ki az a Hulk na meg lassan hogy olyan a kezem mint egy dinónak esetleg egy krokinak ;)))))
2012. júl. 7. 01:14
 38/110 anonim ***** válasza:
54%

A kép egy kicsit homályos, nem tudom egészen kivenni a részleteket, de azért látom, hogy milyen. Nekem nagyon tetszik! Hasonlót szeretnék én is, de még pasim sincs... Eh! :D

Gratulálok neked, legyetek boldogok! :)

2012. júl. 7. 01:21
 39/110 anonim ***** válasza:
30%
Gratulálok. Akik meg sértegetnek, azok csak irigykednek. És teljesen mindegy az is, hogy melyik kezeden viseled :)
2012. júl. 7. 01:23
 40/110 anonim ***** válasza:
83%
A dicsekedés netovábbja.
2012. júl. 7. 01:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!