Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?
Nem is tömzsi a kezed. Rövidebbek az ujjaid, de hát, nem mindenki örököl hosszú ujjakat.
Még jó, hogy leborotváltad a lábad! :D Hú, mit kaptál volna, ha meglátnak egy szőrszálat. :D
Ok nélkül nem bánt senki.Az okot te adtad azzal,hogy kiírtad a kérdést és megkérdeztél vadidegeneket,akik nincsenek tekintettel a lelkedre,mert az objektív véleményalkotásban ez nem szempont.Ha csak dícséretet és éljenzést vártál,akkor most biztos csalódott vagy,ezt máskor külön fel kell tüntetni,hogy csak pozitív véleményt kérsz,különben őszinték is jöhetnek,nem csak udvariasak.
A barátság kérdése azért merült fel,mert egy 20 éves lány,akinek vannak barátai biztosan hetekig ezen a témán csámcsog velük,jól kivesézve a lánykérés minden másodpercét.A menyasszony ilyenkor már 250 ezerszer elmesélte,megmutatta eme "csodát",már ő maga is belefárad a hakniba.Ha ehhez már külső segítség és figyelem kell,ott az érdeklődés hiánya áll fenn.
"De nem érdekelnek ezek a kritikák, fájdalmat kellene hogy okozzon mert másnak nem tetszik a kezem az ujjam a körmöm vagy a gyűrűm?! Lényegtelen hisz az emberek mindenben találnak hibát!"
En meg mindig nem ertem, miert zavarnak ezek a velemenyek? Itt irod is, hogy lenyegtelen. Bar ha lenyegtelen, nem teljesen ertem, minek tetted fel a kerdest. Olyan fura, mert amugy mi jelentösege van Neked, hogy kinek tetszik es kinek nem? :S De mondjuk azert kerdezted, hogy összeszamold es kimasold a pozitiv valaszokat, mert csak azzal akarsz foglalkozni. Miert ne? Ha akarod, probald ki, felemeli a hangulatodat!! Ha ugy akarod, foglalkozz csak a tetszö valaszokkal, senkinek semmi beleszolasa. :) Sok boldogsagot!
ps: Ha egy jol lathato anyajegy, netan serüles is lett volna a kezeden, tuti feljött volna temanak! (?Vagy van rajta? Akkor bocs, hogy felhivtam a figyelmet ra! :DDD)
De tudod mit, ha tegyük fel, van rajta, akkor kezdem en: az olyan Cindy Crawford-os, olyan egyedi, teljesen különlegesse teszi a kezedet! Ha nem latszik rajta: akkor mondd, hogy a tenyereden van - az meg különlegesebb! :D
Na, ma sok okos dolog jutott eszembe (a ferfias keztöl kezdve), ideje lepihennem :D
Direkt feltettem én is egy kérdést, senki nem kritizálta sem a kezemet, sem a körmeimet, csak is a gyűrűről kaptam véleményeket, arról viszont pozitív és negatív kritikákat is kaptam. Ezt bizony el kell fogadni, nekem is kicsit rosszul esik, mert nagyon a szívemhez nőtt ez a gyűrű, de az emberek ízlése nagyon különböző. Elárulom, előtte rendbeszedtem a körmeimet,szépen kifestettem őket, szerintem ez alap, ha az Interneten megosztunk egy képet a kezünkről.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
"Na meg hogy a rosszindulatuság, minek õrûljõn az én boldogságomnak hisz egy idegen vagyok, igen ám de akkor milyen lehet ennek az embernek az élete? Savanyú?"
Szerintem az a normális, hogy nem örülök neki. Az miért normális, ha egy idegen embernek örülök? Akiről semmit nem tudok? Lehet, hogy egy rossz ember, aki mondjuk hobbiból öregeket lök le a lépcsőn, de ezt nem fogja mondani.
Szerintem az a normális, amikor annak örülök, amiről tudok. Ha valaki, akit ismerek, elvégzett egy sulit, és mivel ismerem, tudom, hogy ez volt az álma, és tudom, hogy mennyit dolgozott érte. Ilyenkor nem csak boldog vagyok érte, de büszke is vagyok rá. Ha ettől savanyú leszek, hát legyen.
"Aki nem tud mást csak kritizál és bánt OK NÉLKÜL egy 20 éves lányt akinek megkérték a kezét éa boldog!"
Nézd, a kommentjeidből nem az jött le, hogy buta vagy. Nyilván tudtad, mikor kiírtad a kérdést, hogy nem fog mindenki elolvadni egy gyűrű láttán. Ennek ellenére mégis kiírtad. Még mindig nem értem, hogy miért, és ezzel visszaértünk a fentiekhez. Ha azt hiszed, hogy ezzel mindenkinek örömet okozol, gondolj bele. Kit érdekel, hogy téged eljegyeztek? Kit érdekel, hogy én el vagyok jegyezve? Hát azokat, akiket ismerünk, akik ismernek minket, a vőlegényeinket, tudják a sztorinkat.
"Szerintem az a normális, hogy nem örülök neki. Az miért normális, ha egy idegen embernek örülök? "
Azt nem tudom, hogy normális-e (nem tisztem megmondani mi a normális), de ha én örülök például a kérdező boldogságának, akkor ezt az örömöt én érzem, és akkor jó nekem. Ellenben ha azon bosszankodok, hogy na, itt dicsekszik, ki a francot érdekel, azt is én érzem, de miért akarnék én bosszúságot érezni? Eszem ágában sincs! Inkább örülök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!