Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?
2012. júl. 6. 23:50
91/110 anonim válasza:
Na igen, már kitűnt a lényeg. Ide jöttél menőzni hogy téged már 20 évesen eljegyeztek, akit meg még nem annak szart sem ér az élete. :D Azért ennyire nem volt durva sértés, hogy nem szép a kezed...
92/110 anonim válasza:
Téged meg mit zavar? Talán a vőlegénye vagy? Korántsem írtunk olyanokat amiért ilyen szöveget itt levágtok. :D
93/110 anonim válasza:
Valószínűleg neki sincsenek barátai, ezért másokon élvezkedik.
94/110 anonim válasza:
Mi van, ember, elgurult a gyógyszered?
Vagy te vagy az, Katalin?
95/110 anonim válasza:
Tudod, elég képmutató dolog a névtelenség mögé bújókat szidni, amikor Te is levetted a neved a kérdésed felül.
A másik kérdésednél is.
97/110 anonim válasza:
Kis piranja-k, akik lecsaptak az újabb áldozatukra!:D Tuti az összes nő! :D Szegény férjük, bár úgy is ott lesznek hagyva ilyen életfelfogással! Megkeserítik saját nyomorúságos életüket abban a hiszemben, hogy jó amit csinálnak! Megkeseredett kövér disznó lehet az összes.:D:D
98/110 A kérdező kommentje:
:D na igeeeeen,.köszönöm a védelmed!
2012. júl. 13. 12:08
99/110 anonim válasza:
Szánalmas vagy, kérdező... a válaszaid alapján nem szeretnék soha élőben beszélgetni veled, mert akkor nem lehetnék őszinte, hiszen csak a pozitív, dicsérő szavakat fogadod el...
100/110 A kérdező kommentje:
Azt írták fentebb hogy a barátaim õrüljenek velem és akik itt nem ismernek azoknak fogadjam el a piszkálódásait! Én elfogadtam, fogadj te is így el!! Ráadásul én az őszinteséget nagyrabecsülõm, 1 barátnőm van vagyis ő a legjobb, nem véletlenül hisz nem szeretem a képmutatást,de mindennek fellett az Őszinteséget és nem a bántást, sértést megalázást amit itt kaptam kb a 70%tól, mert persze mindenki aki mellettem volt vagy akinek igenis tetszett a gyűrűm lelett pontozva és pedig nekem ez a hasznos hogy tetszike vagy nem, nem a köröm a kézfej a vaskos ujj és mi egy más!!! :) puszanat
2012. júl. 15. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!