Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon boldog vagyok, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 6. 23:50
 51/110 A kérdező kommentje:

Ez a leánykérő gyűrűm, és nekem tökéletes, másnak is megfelelne egy ezüst vagy egy függöny esetleg réz karika szóval ezt nem értem, miért kellene karika? Én az esküvő után szeretném!!

Egyébként undorítónak tartom hogy ezt a választ lepontoztátok mert nem azt írta amit a tömeg!

Sok boldogságot!

Nagyon szép gyűrű! A kezeddel sincs probléma.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.

UI: köszönöm a kedvességet és a jókívánságokat!

2012. júl. 7. 11:01
 52/110 anonim ***** válasza:
67%
Azt gondolom, hogy, ha egy kulcstartó-karika lenne, akkor is szép lenne. Ugyanis nem az a szép ebben a gyűrűben, ahogy kinéz. Az a szép benne, amiért viseli a kérdező. Mi lenne, ha inkább vele örülnétek?
2012. júl. 7. 11:07
 53/110 anonim ***** válasza:
75%
De miért örülnénk vele? Azt sem tudjuk, ki ő. Örüljenek vele a barátai, ne vadidegenek.
2012. júl. 7. 11:15
 54/110 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyen kérdéseknél hasonlót érzek, mint amikor közszereplők nyilatkoznak jobbra-balra, vállalva a nyilvánossággal járó pozitív és negatív dolgokat.

Még a törvény is máshogy kezeli a közszereplőt, neki többet kell "tűrni". Ami magánembernél rágalmazás, az nála még bele kell hogy férjen.

Mégis megy a sírás, hogy "az újság rosszat írt rólam, utálom a médiát, ezért most éppen egy másik médiumnak adom ezt a nyilatkozatot". Ha nem bírod, ne nyilatkozz, ennyi.

Itt szintén a nyilvánosságot választja bizonyos formában a kérdező, annak előnyeivel és hátrányaival. Ha valaki itt feltesz kérdést, igenis vállalja, hogy lesz kedves, lesz kevésbé kedves, egyetértő és elítélő válasz is.

Ez hasonlít ahhoz a bizonyos 15 perc hírnévhez. Közszemlére teszem magam és bizony meg fognak rágni és kiköpnek.

2012. júl. 7. 11:21
 55/110 anonim ***** válasza:
63%

Pf...mennyi rosszindulat. Remélem amúgy, hogy ebből van hasznotok bár kétlem.Mire jó ez? Ha nem akarsz válaszolni ne tedd.

A gyűrűről kérdezett és nem a kezéről...de sokaknak ez nem jutott el az agyáig. De a mocskolódás az megy. Büszkék lehettek magatokra.

Gratulálok Kérdező! Nagyon szép a gyűrű.Sok boldogságot!

2012. júl. 7. 11:40
 56/110 anonim ***** válasza:
67%
Előtted lévő választ nem olvastad, mi?
2012. júl. 7. 11:41
 57/110 anonim ***** válasza:
73%

Nem ertem: a kerdezö feltett egy kerdest, amire csak neki tetszö valaszt var, vagy valoban, tudni akarja, tetszik-e masoknak?

Mint irtam, nekem tetszik, viccesen valamit a "ferfias kezekröl", de miert kellene mindenkinek tetszeni?

Sztem nem rosszindulatuak pl. ezek a valaszok sem:

"De miért örülnénk vele? Azt sem tudjuk, ki ő. Örüljenek vele a barátai, ne vadidegenek."

Ö igy gondolja, mi ezzel a problema, tenyleg, miert kene neki örülni?

"retkes körömmel", "köves gyürünek kene lenni",

"kissé ápolatlannak tűnő körmeid"

Ezek mind-mind velemenyek csak, mas-mas nezöpontbol igy latjak. Biztos az ö kezük apoltabb, talan meg plasztikazott is. :D

Nekem azert is tetszett, mert itt a gep mellett rapillantottam a körmeimre, amiröl nem tennek fel sehova fotokat(amugy csak az esküvömre azert elmentem egy mükörmöshöz). Ha a Kerdezö szerint nem fernek el ilyen velemenyek, ez arra utalhat, hogy "jatszmabol" feltette a kerdest, es majd ugyis lesznek kötözködök (erröl közismert ez az oldal), akiket majd lehet kritizalni, mert ha nem fer bele minden velemeny, minek ilyen kerdes?

2012. júl. 7. 12:09
 58/110 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon szép gyűrű. Sok boldogságot.
2012. júl. 7. 12:45
 59/110 anonim ***** válasza:
88%

3-as vagyok. Az én kezemet megnézheted. Csak úgy gondolom, ha már képet teszek fel magamról egy oldalra figyelek a külsőségekre is (tiszta, ápolt köröm) stb mert benne van a pakliba, hogy beléd kötnek. Személy szerint nekem tetszik a gyűrűd, de elsősorban a kezeden és a körmeiden akadt meg a tekintetem. Sok boldogságot!

22/L

2012. júl. 7. 12:58
 60/110 anonim ***** válasza:
28%

Pff :'DDD Ezért vagyunk mi balkán!:D Ettől a felfogástól meg az embertelen, hányingerkeltő rosszindulattól!:D:D

És ma 11:21 válaszával takaróztok már! :D Végre van mivel, igaz?:D:D:D Gratula nektek! :D

2012. júl. 7. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!