Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon boldog vagyok, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon boldog vagyok, a párom megkérte a kezem szerdán! Itt van a gyűrűm, másnak is tetszik vagy csak én vagyok odáig és vissza érte?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 6. 23:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/110 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem így néz ki álmaim gyűrűje, de persze ezzel is boldog lennék én is, ha megkérnék a kezem.
2012. júl. 7. 00:11
 22/110 A kérdező kommentje:

nekem stimmel, én egyáltalán nem kedvelem az arany színt, mutatnál olyat ami neked bejön?

"férfias kezű" kedves hölgy nagyon aranyos vagy, jót mosolyogtam!

2012. júl. 7. 00:13
 23/110 anonim ***** válasza:
85%

Tömzsi a kezed. Széles kézfej, vaskos ujjak,

Ja, akkor megse ferfias az enyem. Vekony, legies tipusu kezem van, annak ellenere, hogy sajnos most lennenek leadnivalo kiloim. A vegen a körmömre ertettem, hogy ferfias. :D

Amugy a keztipust sztem jobban meghatarozza, mi a munkad, es az örökles, beallitodas. Gyakorlati embereknek van ilyen azt hiszem, irodatipusuaknak legiesebb-vekonyabb.

2012. júl. 7. 00:15
 24/110 anonim ***** válasza:
90%

Úgy egy-két hete láttam egy szépet, csak nincs weboldala a boltnak sajnos. Olyat nemigen láttam, mint amilyen az.

De azért megpróbálok keresni egy hasonlót.

2012. júl. 7. 00:16
 25/110 anonim ***** válasza:
37%

a párodnak jó ízlése van, szép a gyűrűd :D nem túl csicsás, mégis elegáns.

nekünk egyszerű ezüst gyűrűnk van, tartózkodom mindenféle flanctól :D

2012. júl. 7. 00:16
 26/110 A kérdező kommentje:

na ha már itt járunk, nem dolgozok szinte semmilyen fizikai munkát! 20éves vagyok, nekem ilyen a kezeim, örökletes, anyának és apunak is ilyen majdnem, bár ők teljes fizikai munkában vannak!

Amikor vékonyka voltam, szóval jó pár éve akkor is tömzsi pici kezem volt "vaskos ujjakkal"

most is ugyanolyan, 160 magas vagyok és 53kg szóval nem vagyok duci

2012. júl. 7. 00:18
 27/110 A kérdező kommentje:
az enyém nemesacél és tele van swarowski (nem jól írhattam) kővel! Ennek az árából is lehetett volna venni aranyat de nem szeretem, kaptam már tőle arany gyűrűt és évente 4szer felveszem :( nem az a típus vagyok, hanem inkább sportosabb és így nem illik az egyéniségemhez ráadásul nem szeretem én sem.
2012. júl. 7. 00:20
 28/110 anonim ***** válasza:
80%

Pedig pont nem sportos lányt képzelek ennyi kő mellé.

Tudom, általánosítás, rossz dolog.

2012. júl. 7. 00:25
 29/110 anonim ***** válasza:
56%
Gratulálok, gyönyörű! Sok boldogságot!:)
2012. júl. 7. 00:25
 30/110 anonim ***** válasza:
56%
sok boldogságot, szerintem nagyon szép:)
2012. júl. 7. 00:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!