Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik olyan férfi aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi aki nem akarja bele kényszeríteni a nőt a klasszikus női szerepekbe és nem akarja a klasszikus férfi szerepet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy a férfi is KIVESZI a részét és nem besegít a főzés mosás takarításban

Egyenlő felkent tekint a nőre és nem várja el a nőtől hogy az legyen az élet célja hogy szüljön fozzon mosson takaritson (én nem szeretnek szülni) Nem szeretnek úgy “gondoskodni “ a férfiról akivel együtt vagyok mint ha a gyerekem lenne.

Minden jó és rossz egyenlő legyen közöttünk

Ne akarjon uralkodni felettem mert ő a “férfi”

#egyenlőség #Klasszikus férfi női szerepek #házirabot
2018. máj. 3. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
100%

„De ott van egy olyan gondolat is, hogy ha egyedül élsz, akkor is megcsinálod ezeket nem? Ha ketten éltek, akkor már miért számít tehernek számodra? Tegyük fel, takarítasz vagy porszívózol, mert neked az már nem tetszik, ahogy a padló kinéz. Neki még nincs vele gondja és a kanapéról végignézi. Ugyanúgy megtennéd, ha épp nem lenne senkid egy egyedül lennél, így viszont az zavar, hogy te csinálsz valamit, amit a másik nem csinál minimum ugyanolyan mértékben.”

Ez milyen rossz érv, hogy ugyanúgy megtenné. Miért, a férfi nem teszi meg ugyanúgy, amikor egyedül él? Miért evidens, hogy a nő végezze a házimunkát? És még legyünk hálásak, hogy gondoskodhatunk egy felnőtt emberről, aki egyébként el tudná látni önmagát.

Ugyanúgy dolgozik ma már egy nő, mint egy férfi, ugyanannyi ideje van neki is elvégezni ezeket a háztartási feladatokat, mint egy férfinek. Akkor miért a nőnek kellene a nagyobb részt végezni?

Férfi és női szerepek a házimunkában nincsenek. Amikor egyedül él egy férfi, akkor is el tud mosogatni, berakni a gépbe a ruhát, felmosni, stb. Akkor, ha kapcsolatba kerül egy nővel, ne az legyen már a természetes, hogy innentől semmit nem kell csinálnia, vagy csak valami alibi pohármosogatást heti egyszer. Egyesek pedig inkább direkt rosszul takarítanak, pl. otthagyják a fele port, ezzel arra játszva, hogy majd a nő megelégeli, és elvégzi helyette.

Szerintem pedig ugyanolyan arányban kellene két dolgozó egyén esetében részt venni a házimunkában mindkét félnek, ebben igaza van a kérdezőnek.

2018. máj. 3. 18:37
 82/82 anonim ***** válasza:
56%

Lollypop....besírtam!!!! Kész....

😀😀😀😀😀😀😆😀😆😆😆Ez qrva jó volt, a " rossz zsaru"...

2018. máj. 3. 19:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!