Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik olyan férfi aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi aki nem akarja bele kényszeríteni a nőt a klasszikus női szerepekbe és nem akarja a klasszikus férfi szerepet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy a férfi is KIVESZI a részét és nem besegít a főzés mosás takarításban

Egyenlő felkent tekint a nőre és nem várja el a nőtől hogy az legyen az élet célja hogy szüljön fozzon mosson takaritson (én nem szeretnek szülni) Nem szeretnek úgy “gondoskodni “ a férfiról akivel együtt vagyok mint ha a gyerekem lenne.

Minden jó és rossz egyenlő legyen közöttünk

Ne akarjon uralkodni felettem mert ő a “férfi”

#egyenlőség #Klasszikus férfi női szerepek #házirabot
2018. máj. 3. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
0%
Benned sok minden nincs meg kedves kérdező, ami az élethez, a felelősségvállaláshoz, a párkapcsolathoz, az empátiához, a gondoskodáshoz kell...jobb is ha nem szülsz gyereket, ebben egyetértünk, másban nem.
2018. máj. 3. 13:55
 52/82 anonim ***** válasza:
71%
Ez amúgy azt jelentené fordítva, hogy akinek gyereke van, az mind hiperszuper önellátó lesz a ténytől, hogy van gyereke.
2018. máj. 3. 13:56
 53/82 anonim ***** válasza:
0%

Ezt miből rajtad össze kedves előző.

Én ilyet nem mondtam... nagyon sok alkalmatlan szülő van, akik vállalnak gyereket. Ahogy írtam a kedves kérdező is ilyen, ezért azt helyeslem, hogy ő nem szül.

2018. máj. 3. 14:00
 54/82 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetnek empatikus vagy felelősséget vállaló?

Azért mer nem szeretnék életem végéig egy férfit körül ugrálni főzni mosni takarítani rá? Felnőtt emberek vagyunk könyörgöm nem akarok a “párom” pótanyja lenni . Azért mert valaki nem szül nem vállal gyereke meg érezhet felelősséget más iránt

2018. máj. 3. 14:00
 55/82 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, én is úgy érzem kicsit be vagy feszülve. Semmi saját élményed nincs, csak mások elb szott életén húzod fel magadat. Nyugodj meg!

Még akik a munkamegosztásban hisznek azok sem csinálnak mindent 50,0%-osan elosztva, mert ahogy Jaguár is mondta más az ingerküszöb, de rengeteg egyéb dolog miatt is. Más a teherbírásuk, szóval aki többet dolgozik házon kívül lehet hogy erősebb, jobban bírja idegileg és a munkáján felül még otthon is jobban odateszi magát, a másik meg fáradékonyabb és a látszólag kisebb részvétel tőle nagyobb áldozatot kíván. Egy élet rohadt hosszú, tíz évente más helyzetek vannak, amikhez alkalmazkodni kell. Annyiféle helyzet és ember van, nem lehet merev szabályok közé szorítani az életet.

A félelmeid megalapozottak, a kívánságod jogos, de ahogyan ezt közlöd az pont ugyanolyan követelőző, mint akikre haragszol. Nagyon sok harag van benned mások élete miatt. Ne vedd magadra a világ terheit és ne harcolj árnyékok ellen.

Belegondoltál már abba, hogy ezek a nők miért ilyen párt választottak maguknak? Valamiért ezeknek a nőknek a panaszkodás ellenére is megéri. Ne nézd le a nőket, hogy ők csak passzív elszenvedői az eseményeknek. Épp ellenkezőleg, mindenki főszereplő a saját életében. Ők valamiért így döntöttek és azóta mindent egyes nap meghozzák a döntést, hogy eltűrik.

A férfiakat nem tudod megváltoztatni, mindegyik olyan amilyen. Saját magadra figyelj, hogy te legyél olyan nő, aki megérdemli álmai férfiját. Azt ajánlom figyeld meg azokat a nőket, akik ilyen kapcsolatban "senyvednek" (az állandóan panaszkodókról nekem azért megvan a véleményem) és tanulj a hibáikból.

Ha itt gyk-n kakaskodsz attól nem leszel vonzóbb egy olyan férfi szemében, amilyet keresel.

2018. máj. 3. 14:01
 56/82 anonim ***** válasza:
Persze hogy van. Csak nincs nő akivel működne hogy minden fele fele.
2018. máj. 3. 14:04
 57/82 anonim ***** válasza:
31%

Lollypop tisztánlátását ne hagyd figyelmen kívül kedves kérdező...

Azt írod empatikus, felelősséválalló még lehetsz, ha nem szülsz. Ja, valamennyire. De igazán csak akkor, ha gyereket vállalsz és normálisan fel is neveled.

2018. máj. 3. 14:06
 58/82 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó

Rettegek hogy én is ilyen “szerepet “ kapok amit nem szeretnek

Persze mindekinek más az igyenye a takarítás de én türelmes vagyok ha 2 napot kell rá várnom akkor várok annyir csak csinálja meg

Nem néztem le azokat a nőket akik így élnek egyszerűen én nem szeretnek így élni és nagyon felek ettől hogy csak így lehet hosszú kapcsolatom ha ezeket csinalom.

Nem szeretném azt hogy a férfi irányításon mondja meg mi legyen ő legyen a “családfő” csak azer mert férfi

Azt hogy eltartson egy férfi azt végképp nem szeretném

2018. máj. 3. 14:07
 59/82 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj, hogy te felépítettél egy " rémképet" a párkapcsolatról, meg a " női rabszolgaságról", és azt hiszed, csak az, és csak úgy létezik. Kedves kérdező, az élet nem ilyen fekete- fehér....
2018. máj. 3. 14:09
 60/82 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan van gyerekem (2, és most várom a harmadikat), de azt a kapcsolataim elején lefektettem, hogy 1 férfit sem vagyok hajlandó kiszolgálni. Házimunka közös (én mosok, főzök, a párom porszívózik, mosogat, a többi szarság nagyjából eloszlik.)

Anyósom mindent megcsinált otthon. Mikor összeköltöztünk, átbeszéltük, hogy innentől ennek vége.

Jaguar írta az igényeket, kit mi zavar.Na nálunk pl ezzel sincs gond, engem nem izgat, ha csak este mosogat el, a teljes lakástakarítást meg együtt csináljuk 7 végén.

Én sem vagyok hülye mártír, nem tudnék úgy élni, mint sokan teszik...

2018. máj. 3. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!