Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki nem akarja bele kényszeríteni a nőt a klasszikus női szerepekbe és nem akarja a klasszikus férfi szerepet?
Arra gondolok hogy a férfi is KIVESZI a részét és nem besegít a főzés mosás takarításban
Egyenlő felkent tekint a nőre és nem várja el a nőtől hogy az legyen az élet célja hogy szüljön fozzon mosson takaritson (én nem szeretnek szülni) Nem szeretnek úgy “gondoskodni “ a férfiról akivel együtt vagyok mint ha a gyerekem lenne.
Minden jó és rossz egyenlő legyen közöttünk
Ne akarjon uralkodni felettem mert ő a “férfi”
"Éltem együtt egyszer egy férfival meg is bántam
Sajnos sok olyan női szerepbe rakott amit nem akartam
Nem is működött köztünk nem bírtam elviselni ott is hagytam
Nem engedett sehova de ő bárhova mehetett
Azzal indokolta hogy ő neki farka van megteheti nekem nincs ezért nem
Rengetegszer volt hogy amikor este hazaértem a munkából sehol sem volt mert elment pialni és elvárta hogy varjam otthon ahogy ő neki jó
Mindent megakart szabni nekem csak mert nő vagyok
Nekem nem ment ez így sértett nagyon és inkább szakitottam
Plusz amit látok a környezetemben is elszomorít .
Csak akkor számítok elfogadottnak egy kapcsolatban ha szülők meg főzök mosok takaritok
Elvarom “paromtol” hogy kiszolgálja magát és ne tolem várja ezt el
Nekem nagyon rosszul esik az ha én nekem kell mindent csinálni minden házimunkába beleszakdni míg a “párom” aki elvileg szeret simán végig nézi pihenve a kanapérol"
Ezt az elején le kellett volna írnod, bár sejthető volt, hogy egy nagy sérelem van a háttérben.Az általad választott férfi letarolta a gyenge lábakon álló önbecsülésedet.
Mert hagytad, és most ezért dühös vagy.
Teljesen érthető.Valószínűleg komoly fájdalom húzódik meg benned a háttérben, akarsz dolgozni magadon, hogy eltudd engedni?
Nem estem magamtól hanyatt nem erről szól es én nem fogok senkit kiszolgálni
Férfi felnőtt ember nem? Akkor miért nem oldja meg ő is ahogy én is
Kertes házban soha nem laknék akkor meg több munka szakadna ram
Férfi mivel jobb mivel érdemli meg jobban azt hogy kiszolgálják mint egy nő?
Ez olyan mint ha hazamennek a munkából és elvárnám hogy a férfi akivel együtt elek körülugraljon kiszolgaljon fozzon mosson takaritson míg én pihenek és tv-zem
Szuleimnel is ez volt igen amit én nem szeretnek követni
Nalam a gondoskodás nem azt jelenti hogy egy férfi szolgája leszek vagy bejaronője
Oda vissza megy. Ő is tegye meg értem ugyan úgy ne csak a nő
Igen lelkileg nehéz elfogadni hogy ilyen “női szerepeket “ oszt ram a társadalom és úgy kell élnem .
"Igen lelkileg nehéz elfogadni hogy ilyen “női szerepeket “ oszt ram a társadalom és úgy kell élnem ."
A falnak beszélünk kérdező? Akkor jöjjön a rossz zsaru.
Senkit nem érdekel a tyúkszaros életed. Senki nem vár el tőled semmit, a "társadalom" nem létezik. Anyukád van, apukád, az exed és a te önbizalomhiányból és sértettségből eredő dühöd. Hagyd a társadalmat a francba és kezdj el végre MAGADDAL foglalkozni. Szerinted én nem tojom le nagy ívben mint mondanak mások? Amúgy is kb ezerféle dologgal szoktak zaklatni. Van aki szerint már szülnöm kéne, más szerint ki kéne élnem magam mert csak egy barátom volt, a harmadik szerint doktoriznom kéne, a negyedik szerint csak a hülyék mennek egyetemre, az ötödik szerint csak szűzen szabadna házasodni, a hatodik szerint amelyik nő házasodni akar az a vagyonodat akarja és ez megy vég nélkül.
Senki nem vár el tőled semmit, mert (dobpergés) senkit nem érdekelsz egy okoskodó mondatnál jobban.
Annyian próbáltunk már meg neked segíteni és őszintén szólva felháborít, hogy hiába közeledtem hozzád megértéssel, hiába mondtam el a saját példámat hogyan tudod leküzdeni a haragot te csak mondod tovább mint a pereces. Akkor rettegj, dühöngj, szenvedj tovább.
Nem trollkodok
Amnyit szeretnek hogy érjék annyit a kapcsoltam mint egy férfi
Tiszteljen meg azzal hogy nem ram szakad minden munka
Szerintem te túl sokszor vizsgálod azt, hogy a másik miből mennyit csinál és, hogy te mennyit.
Amit meg leírtál mint negatív tapasztalat nem pont arról szól, hogy ki mennyire veszi ki a részét. Írtad, hogy a volt párod korlátozni akart, nem engedett sehová, stb... Ez már így rég rossz és pont nem a házimunka kérdését feszegeti, hanem a másikon történő uralkodást.
De ott van egy olyan gondolat is, hogy ha egyedül élsz akkor is megcsinálod ezeket nem? Ha ketten éltek akkor már miért számít tehernek számodra? Tegyük fel, takarítasz vagy porszívózol mert neked az már nem tetszik ahogy a padló kinéz. Neki még nincs vele gondja és a kanapéról végignézi. Ugyanúgy megtennéd, ha épp nem lenne senkid egy egyedül lennél, így viszont az zavar, hogy te csinálsz valamit amit a másik nem csinál minimum ugyanolyan mértékben.
Standard férfi és női szerepek még vannak pont azért mert elég különbözően gondolkodik a két nem. Ha mindenki ugyanúgy gondolkodna akkor nem lennének, de pillanatnyilag ez még nem jött el és valószínű nem is fog.
Egy férfi mindig szeretni fogja, ha valahogyan, legyen az egy apróság kiszolgálják. Ahogy egy nő is mindig szeretni fogja, ha valamivel, legyen az egy apróság meglepik és a "tenyerükön hordozzák".
Szerintem részedről is több kompromisszum és elfogadás kellene. Olyan kapcsolatba pedig ahol a férfi közli, hogy elmegy inni mert neki van farka, estére pedig legyen kész a vacsora mikor ittasan hazajön nem is érdemes nagyon mélyen belemászni.
Azért zavar ez mert közös a lakás közös a házimunka is
Miért pont én dolgozzam többet ott is?
Amikor ő is ott el ugyan úgy mint én
Nem kötelességem helyette is takarítani
Egyedül lakom szívesebben csinalom meg mert tudom hogy csak én vagyok nem másra kell csinálnom
De ha már együtt elek valakivel ne csak én dolgozzak , 50-50% így korrekt
Szívesen lemondok az apró meglepetések ajándékok kapasarol (am sem szertek ajándékot kapni) ha cserébe nem kell kiszolgalnom senkit
Ilyen nagy keres ez a ferfiak fele hogy fele fele arányban vegyek ki a részüket a hazimunkabol?
Sztem hagyd ezt a témát... Én egyet értek veled. De úgy látom, mások nem értik, neked mi a problémád, te leszel a hibás, ha a fene fenét eszik is, te gondolod szarul, a te nézeteddel van a baj. Mert csak.
10 kérdésből kb 9-nél ez a menő, hogy neki esnek a kérdezőnek, teljesen mind1, mit ír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!