Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik olyan férfi aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi aki nem akarja bele kényszeríteni a nőt a klasszikus női szerepekbe és nem akarja a klasszikus férfi szerepet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy a férfi is KIVESZI a részét és nem besegít a főzés mosás takarításban

Egyenlő felkent tekint a nőre és nem várja el a nőtől hogy az legyen az élet célja hogy szüljön fozzon mosson takaritson (én nem szeretnek szülni) Nem szeretnek úgy “gondoskodni “ a férfiról akivel együtt vagyok mint ha a gyerekem lenne.

Minden jó és rossz egyenlő legyen közöttünk

Ne akarjon uralkodni felettem mert ő a “férfi”

#egyenlőség #Klasszikus férfi női szerepek #házirabot
2018. máj. 3. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
17%
Te a lustaságodat akarod most kimagyarázni. Ez az egész erről szól. Neked tényleg nem kell gyereket csinálni.
2018. máj. 3. 14:15
 62/82 A kérdező kommentje:

Sok helyen látom azt hogy a férfi haza megy a munkából semmit nem csinál ki van szolgálva

Nő haza megy fáradtan akkor fozzon mosson teregessen takaritson stb míg a férfi pihen

Ezt szeretném én elkerülni

Másik hogy nem szeretnek kiszolgáltatva lenni egy férfinak azzal hogy szülők

2018. máj. 3. 14:17
 63/82 A kérdező kommentje:

Azért lennék lusta mert nem akarok éjjel nappal a “párom “ kiszolgálni?

Elvarom hogy ő is fozzon mosson takaritson ne csak én?

Nem szállodában el . Ebben semmi lustaság nincs

Közös lakás van nem csak én lakom ott igenis vegye ki a részét

Nem csak az én érdekem hogy tiszta lakás legyen és főtt étel

2018. máj. 3. 14:20
 64/82 A kérdező kommentje:

Nagyon sok oka van annak miért nem szeretnek gyereket szülni

Sokkal jobb ezt beismerni mint szülni és akkor jönni rá hogy hoppá én ezt meg sem akarom

2018. máj. 3. 14:25
 65/82 anonim ***** válasza:

"Persze mindekinek más az igyenye a takarítás de én türelmes vagyok ha 2 napot kell rá várnom akkor várok annyir csak csinálja meg "

Nem értem miért tennéd ezt. :) Inkább szívod a fogad, hogy nem olyanok a körülményeid, amilyet szeretnél? Nem attól leszel elnyomott, hogy TE úgy döntesz kitakarítasz, mert NEKED így tetszik. Én meg ezt nem bírnám, hogy a szent egyenlőség eszméje miatt eltűrjek valamit, ami idegesít.

"Nem néztem le azokat a nőket akik így élnek egyszerűen én nem szeretnek így élni és nagyon felek ettől hogy csak így lehet hosszú kapcsolatom ha ezeket csinalom. "

Itt van a kutya elásva. Ez a mondat kínálja magát az elemzésre.

Nem nézed le a nőket. - De a férfiakat igen és csak gyűlik benned a harag. Azt nem értem a nőket miért ne lehetne lenézni? Nézd csak le őket bátran a butaságuk és a gyávaságuk miatt és határozd el magadban, hogy te különb leszel náluk. Aki hülye haljon meg. :D Nincs semmi, de semmi probléma azzal, ha alaposan megfigyeled az embereket és a végén megállapítod, hogy sorozatosan rossz döntéseket hoznak.

Nem szeretnél így élni. - Tök oké.

Félsz, hogy csak így lehetsz boldog. - A félelem szüli a haragot. Ahogy kivettem a szavaidból veled még nem csináltak ilyen visszaéléseket, csak félsz tőlük. Bízz magadban annyira, hogy neked több sütnivalód van, mint a többi nőnek és téged nem húzhatnak be a csőbe.

Az önbizalmad fejlesztése mellett a félelem másik ellenszere az alaposabb megfigyelés. Vedd észre a környezetedben a jó példákat is, mert esküszöm mindenre ami fontos nekem, vannak és meglepően sok! A mi generációnkban rengeteg önálló, talpraesett fiú/férfi van, aki egyenesen sértőnek találja, ha mindent a feneke alá tesznek.

Azt is vedd figyelembe, hogy az 50-50 nem mindig igazságos. Tesiórán is valaki ha megfeszül se tud lemenni spárgába, most akkor ő kevesebbet ér? Ezernyi példa van, amikor egyszerűen az 50-50 igazságtalan.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha nem csak a "végeredményben", hanem a részfeladatokban is az 50-50-re törekszel akkor az egy falanszter lesz nem otthon. Nem értem miért jobb, ha minden kis piszlicsáré feladatban pontosan ugyanannyit kell teljesíteni. Nem is hatékony és senkit nem tesz boldoggá.

Jól sejtem, hogy még nem éltél együtt mással?

Segíteni szeretnék ezekkel, nem kioktatni. Kicsit ismerős az érzés, mert nekem is volt ilyen dühös időszakom, de azóta én már tapasztaltam néhány dolgot és nem vagyok hajlandó más nők ostobasága miatt rettegni a férfiaktól és a kiszolgáltatottságtól. Nem akarom már kifordítani a világot a sarkából és megváltoztatni a férfiakat, mert megtanultam hogyan kell válogatni, mire kell figyelni. Elég ha egy jót találok, a többivel szenvedjen a többi nő.

2018. máj. 3. 14:29
 66/82 anonim ***** válasza:
27%
Azt hiszem Lollypop az, aki megértette, amikről én is írtam, illetve a helyes kifejezés, hogy nem megértette, hanem alapból hasonlóan látja. Teljesen egyetértek azzal, amit írt...most jöhet a sok lepontozó ismét...
2018. máj. 3. 14:36
 67/82 A kérdező kommentje:

Éltem együtt egyszer egy férfival meg is bántam

Sajnos sok olyan női szerepbe rakott amit nem akartam

Nem is működött köztünk nem bírtam elviselni ott is hagytam

Nem engedett sehova de ő bárhova mehetett

Azzal indokolta hogy ő neki farka van megteheti nekem nincs ezért nem

Rengetegszer volt hogy amikor este hazaértem a munkából sehol sem volt mert elment pialni és elvárta hogy varjam otthon ahogy ő neki jó

Mindent megakart szabni nekem csak mert nő vagyok

Nekem nem ment ez így sértett nagyon és inkább szakitottam

Plusz amit látok a környezetemben is elszomorít .

Csak akkor számítok elfogadottnak egy kapcsolatban ha szülők meg főzök mosok takaritok

Elvarom “paromtol” hogy kiszolgálja magát és ne tolem várja ezt el

Nekem nagyon rosszul esik az ha én nekem kell mindent csinálni minden házimunkába beleszakdni míg a “párom” aki elvileg szeret simán végig nézi pihenve a kanapérol

2018. máj. 3. 14:43
 68/82 anonim ***** válasza:
SzDg, nem mindig láttam így én sem. :) Írtam is, hogy nekem is volt dühös korszakom, de aztán lettek saját tapasztalataim. Az én életemben az volt az áttörés, hogy a párom nagyon rosszul lát és a szemüveg viselésével sem lesz jobb, egyszerűen elfárad a szeme. Nem akarom a teljes orvosi sztorit leírni, de isteni szerencse, hogy egyáltalán még lát. Soha a büdös életben nem fog olyan alaposan takarítani, mint én, mert egyszerűen nem látja, amit én látok. Ezt elfogadtam és nem kezdek el vele veszekedni, hogy "De legalább ezt megcsinálhatnád! Nem igaz hogy legalább ennyit nem tudsz megtenni?", stb. Megkérem, hogy kevésbé morzsázzon, figyeljen dolgokra, de a takarítás terheit levettem a válláról, mert nem szeretnék morzsák, pókhálók és fogkrémpöttyök között élni. Mindkettőnknek jobb így, mert a környezetem olyan, amilyennek szeretném, őt meg nem csesztetik, nem kell vádló sóhajtozásokat hallgatnia. Az élet megtanított rá, hogy rugalmasnak kell lenni. A saját "áldozatom" pedig felnyitotta a szememet az ő áldozataira, mert néhány dologban meg ő teljesít túl.
2018. máj. 3. 14:47
 69/82 anonim ***** válasza:
62%

Tehát ha jól értem nem ezt éled csupán egy feltevésed van arról amit nem szeretnél.(Ami által mégis ezt éled.)

Ez egy rög-eszme.

"Ne pazarold az idődet negatív gondolatokra vagy érzelmekre, mert azzal csak még több részed lesz abban, amit nem akarsz."

Dühös vagy, mert magadra vettél önként valamit amitől félsz és/vagy elítéled.

Miért csináltad ezt?

Ez egy pótcselekvés.Valami nem működik az életedben, feszültségkivezetés, bűnbak keresés.

"Ha abból áll egy igazi “kapcsolat “ hogy egy férfi rabszolgaja vagyok gondoskodom róla mint egy nagy gyerekről mert ne hogy már ő házimunkát végezzen akkor tényleg jobb egyedül "

Amíg ragaszkodsz ehhez a téves elképzeléshez addig egyedül is leszel.

"Nem szeretnek ugyan úgy járni mint édesanyám

Edesapamat szó szerint körbe kell ugrálni minden teren

Ha már csinálnia kell egy rántottát belehal és őrjöng

Ha véletlen el kell mosnia egy tányért és egy bogret őrjöng"

Itt van a kutya elásva, ez a haragod forrása, amíg ezt nem teszed helyre addig nem leszel kibékülve a férfiakkal.

"Miért baj az ha nem szeretnek úgy “gondoskodni” arról akivel együtt vagyok mint ha a gyerekem lenne "

Apád az általad igényelt figyelmet anyukádtól elvonta magára.

"Nincs előírva hogy nekem kutya kötelességem főzni mosni takarítani rá mert a férfi nem csinálja mert megalázó"

Anyád egy szolgalélek aki szerinted feladta saját magát és elrontotta az életét.Valószínűleg már próbáltad ezt közölni vele de süket fülekre találtál vagy belenyugvásra.

A haragot nehéz elengedni, egy felismeréssel kezdődik, mégpedig azzal, hogy magunknak generáljuk.Választhatod a megbocsájtást is és a kiegyensúlyozottságot.

"Azért mert valaki nem szül nem vállal gyereke meg érezhet felelősséget más iránt"

A helyedben a saját érzelmi életem minőségével kezdeném, itt kezdődik a felnőttség.Mutogatsz általánosságban másokra azért, mert TE nem akarsz valamit.

2018. máj. 3. 14:51
 70/82 anonim ***** válasza:
0%

Te nem kiszolgálni nem szeretnél, hanem semmit sem, azon kívül, hogy nagy kegyesen elmész dolgozni, meg néha napján főzöl valami tejbegríz féle ételt, meg maszatolsz valamit a felmosóval(mint a szülőknél lakó fiatalok) .

Nem tudom, hogy szoktál takarítani vagy mekkora házban élsz, hogy ha csinálnod kellene nem jutna másra időd. Mi egy 120nm-es kertesben lakunk, állatokat tartunk, bazi nagy udvar van. A kinti melót a férjem, a bentit én csinálom és van egy 9 hónapos kislányunk is, akivel délelőtt én délután a férjem van általában. Érdekes módon van időm magamra, a hobbimra, sportolni, ki tudunk mozdulni a férjem sem lett a gazdám attól, hogy szültem. Szóval nem tudom, hogyan élhetsz, hogy ennyire hanyatt estél magadtól. De kívánom neked, hogy a fél óra plusz házimunka legyen a legnagyobb probléma az életedben.

2018. máj. 3. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!