Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik olyan férfi aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi aki nem akarja bele kényszeríteni a nőt a klasszikus női szerepekbe és nem akarja a klasszikus férfi szerepet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy a férfi is KIVESZI a részét és nem besegít a főzés mosás takarításban

Egyenlő felkent tekint a nőre és nem várja el a nőtől hogy az legyen az élet célja hogy szüljön fozzon mosson takaritson (én nem szeretnek szülni) Nem szeretnek úgy “gondoskodni “ a férfiról akivel együtt vagyok mint ha a gyerekem lenne.

Minden jó és rossz egyenlő legyen közöttünk

Ne akarjon uralkodni felettem mert ő a “férfi”

#egyenlőség #Klasszikus férfi női szerepek #házirabot
2018. máj. 3. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
24%

Egyébként, egy kicsit visszakanyarodva a házimunka és gondoskodás kérdésére.

Nagyjából 2 és fél éve lakom egyedül és érdekes mód mindig van tiszta tányér és evőeszköz, mindig van tiszta ruhám amit ki tudok mosni és néha a porszívózásig is eljutok.

Eddig egyetlen nővel éltem huzamosaig ideig (10+év) együtt kettesben, édesanyámmal. Ott is állandó téma volt, hogy miért nem mosogatok, miért nem porszívózom, miért van itt-ott ez a tényér, stb. Pedig egész arról volt szó, hogy engem nem zavart, ha 2-3 napig bent van a tányér a mosogatóban, anyum pedig csak az üres, tiszta mosogató látványát tudta elviselni. Egész egyszerűen mások voltak az igények és az ingerküszöbök.

Most írod az egyenlősséget, ez oké. De mi van akkor, ha két embernél máshol vannak a határok aközött, hogy mikor kezd bele a házimunkába vagy mikor látja meg magától is, hogy csinálni kell. Mert, ha téged már 30 perc után, hogy nincs elmosva egy tényér, őt pedig csak 3 nap után akkor sajnos ott neked kell elmosogatni, hiszen téged zavar jobban és te a saját igényeidnek megfelelően cselekszel.

Elkezdeni sárkányoskodni a másikra, hogy mivel neked ez így nem jó, menjen ki és csinálja meg ugyanúgy a másik feletti uralkodás egyik példája. Ezért érezheti sok nő azt, hogy ő csinál mindent, holott egy férfi sem a koszos tányéraiból eszik és a rongyos, sáros ruháiban mászkál, ha éppen egyedül él.

2018. máj. 3. 13:35
 42/82 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem...ha valakinek meghal az anyukája, ott kényszerből neveli a gyermeket a férfi, vagy nagyszülő. Sajnos nem is lesz ugyanaz a végeredmény, mint egy klasszikus anya- apa szerepű családban nevelkedett gyermeknél.
2018. máj. 3. 13:35
 43/82 anonim ***** válasza:
0%
*amit = és
2018. máj. 3. 13:36
 44/82 anonim ***** válasza:
74%

Ha egy apának kényszer a gyereknevelés, az nem apa. Annak nem érte meg gyereket szülni. Abból a gyerekből lesz nyomoronc, akinek az apja csak a pénzt keresi meg biodíszletnek van.

Jaguar, egyetértek veled. Én is olyan vagyok, hogy megcsinálom, csak nem azonnal. Csak ehhez együtt kell élni annyi ideig, hogy lásd, hogy a másik megcsinálja végül. Én anyukám is állandóan pörgött, tudom, milyen az.

2018. máj. 3. 13:40
 45/82 anonim ***** válasza:
5%
40#-es... igen, nem az élet rendjének vállalunk gyereket, szépen kiforgatod, amit írtam. Az írtam, hogy az az élet rendje, hogy a nők szülnek. Elfogadom, hogy valaki nem akar szülni, de képzeld el, ha a nők döntő többsége így gondolkozna, mi lenne? Ezzel én csak azt akarom mondani, hogy az anyaság ( is) tipikusan az a női szerep, ami nem egyenjogúság, meg munkamegosztás kérdése, ezért írtam, hogy " az élet rendje". És sok ilyen van még, aminek genetikailag megvan az oka, az élet nem véletlenül " csinálta". No ezeket a kérdező " logikája" mentén próbálják egyre többen felrúgni... de abból csak baj lesz.
2018. máj. 3. 13:44
 46/82 A kérdező kommentje:

Nem szeretnek szülni nem szeretném azokat a “női szerepeket” ami vele jár

Sem gondoskodni másról

Ezért is zavar ha a férfi nem hajlandó főzni mosni takarítani holott nincs kert semmi udvar .

Mi azzal a probléma hogy 50-50 % ban elosztunk mindent

Ez így korrekt nincs az hogy az egyik fel megszakad munka után otthon is míg a másik fel pihen

Fizetést mert miért kell bele keverni?

Nem jönnek össze olyannal aki többet keres nalam ne vágja a fejemhez hogy ő többet rak bele a közösbe

2018. máj. 3. 13:45
 47/82 anonim ***** válasza:
22%
Az a probléma, hogy az ilyen felfogású emberek a környezetemben, mind olyanok, akik nem családfő akarnak lenni a kapcsolatban, hanem nagy gyerek, javított gyerekkorral. A társtól nem egyenjogúságot akarnak, hanem, hogy az anyja legyen. Azért nem akarnak saját gyereket, mert akkor felnőttként kellene viselkedni, fel kellene vállalni a nehéz részét is. Nem csak a jogokat követelhetné, hanem a kötelezettségeket is vállalni kellene. Ezzel a felfogással soha nem fogsz olyan párt találni, amilyet szeretnél,mert itt pont te vagy az, aki gyerekként gondolkodik.
2018. máj. 3. 13:46
 48/82 anonim ***** válasza:
0%
44#. Miért csúsztatsz egyfolytában... nem azt mondtam, hogy azva jó, ha egy apánsk kényszer a gyereknevelés!!!! Azt mondtam, hogy kényszerhelyzetben van, ha meghal az anyuka, és nyilván azt te is elfogadod, hogy a gyermeknek az az ideális, ha van megfelelő anya- M, és megfelelő apa- minta. Te amúgy olvastál már arról, hogy a gyermek egészséges szocializálódása hogyan történik ez első 2-3 évében? Ha nem akkor olvass utána m
2018. máj. 3. 13:49
 49/82 A kérdező kommentje:

Úgy is lehet felnőttként viselkedni hogy nem akakrok szülni gyereket

Jobb ha beismerem hogy nem akarok szülni nem akarok gyerekről gondoskodni mint hogy szuljek egyet kényszerből mert a társadalom ezt várja el és tönkre tegyem a gyerek és a saját életem örökre

Nem attól lesz felnőtt valaki hogy szül. Nem mindekinek a vágyálma az hogy szapordjon. Nem vagyom olyanra hogy egy férfi legyen a családfő az azt jelentene felettem el a ranglétrán és ő uarlkodik.

Azért sem akarok gyereket mert nem akarok kiszolgáltatva lenni egy férfinak minimum 3 evig mert ugye addig nem tudok dolgozni és a férfi tart el

Az más kérdés hogy nincs meg bennem a vagy hogy gondoskodó legyek

2018. máj. 3. 13:53
 50/82 anonim ***** válasza:
22%
Igen, mindig furcsának tartottam, hogy pont a magyarországi 3 év anya-otthon-marad az, ami fontos. Nem hiszek a feminának meg a nőklapjának.
2018. máj. 3. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!