Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki nem akarja bele kényszeríteni a nőt a klasszikus női szerepekbe és nem akarja a klasszikus férfi szerepet?
Arra gondolok hogy a férfi is KIVESZI a részét és nem besegít a főzés mosás takarításban
Egyenlő felkent tekint a nőre és nem várja el a nőtől hogy az legyen az élet célja hogy szüljön fozzon mosson takaritson (én nem szeretnek szülni) Nem szeretnek úgy “gondoskodni “ a férfiról akivel együtt vagyok mint ha a gyerekem lenne.
Minden jó és rossz egyenlő legyen közöttünk
Ne akarjon uralkodni felettem mert ő a “férfi”
Én tuti nem fogok főzni meg mosogatni. Szerencsére nem probléma felvenni erre egy embert meg jó étterembe járni.
Persze, remélem, hogy a fizetésed nagyságrendileg megközelíti az enyémet, ha nem minden egyenlő legyen közöttünk...
Huh, ha találsz ilyet, nekem is ajánljál már. Én sem értem ezt. Ledolgozom a munkaidőmet én is, de tényleg hiába kérem viccesen, hiába mondom ultimátum szerűen, nem, és nem bír egy tányért elmosni maga után a pasi, semmit, de semmit.
Gyerekeket csak én rendezem, háztartást én viszem, mikor már a fűnyírást is rám bízta, akkor mondtam neki, hogy én akkor most csomagolok, és költözöm..
Érhetetlen előttem ez, hogy ha ugyan annyi pénzt megkeresek, mint ő, miért csak az én dolgom az otthoni munka legnagyobb része??
Igen. Budapesten mar ez nem megy. Itt rendelik az ebedet stb az emberek. Van rengeteg gyorsetterem. Egeszseges is.
Illetve termeszetes,h mindenki megcsinalja az altala okozott hazimunkat.
N
Miért baj az ha nem szeretnek úgy “gondoskodni” arról akivel együtt vagyok mint ha a gyerekem lenne
Nincs előírva hogy nekem kutya kötelességem főzni mosni takarítani rá mert a férfi nem csinálja mert megalázó
Nem akarok úgy élni csak én csinalom ezeket
Igenis egy felnőtt férfi is fozzon mosson takaritson ne csak a nő
Vegye ki a részét belőle
Senki bejárónője nem vagyok
Pláne ha fáradtan haza megyek a munkából ne ram szakadjon minden
" az nehéz gyerekkor, még meghatároz ilyenkor..." Kispál és a Borz
Szóval úgy látom, az utolsó kommented alapján, hogy nálad lelki, pszichés probléma a leginkább meghatározó...
Szerintem a legfontosabb, hogy azt elfogadja, hogy te nem akarsz gyereket. Az olyan kérdés, amiben nincs kompromisszum.
Minden más megegyezés kérdése. Egyébként meg ott a mosógép, mosogatógép, rendeltek kaját, és heti egyszer fizettek 2 órára egy takarítónőt. Tádámm, kész a házimunka!
Nem kell belehalni abba a napi fél órába egyik nemnek se. Kicsit túl van hisztizve ez a házimunka kérdés egy 30 nm-es panelban.
Egyébként meg elég, ha nyitva tartod a szemed. Ha a srác lakása/szobája tiszta retek, kupi van, nem tud egy bundáskenyeret csinálni, és nálad is csak úgy a folyosó középén hagyja a cipőjét és nem képes egy bögrét betenni a mosogatóba, akkor 1000%, mellette bejárónő lennél. Szerencsére egyre több fiatal férfi van, aki képes rendet és tisztaságot tartani maga körül, és képes egy vajas zsömlénél bonyolultabb kaját is csinálni.
Takarítok, főzök, talán jóval többször mint a párom. Természetes is, mert több időt tölt munkában, mint én.
A mosás viszont, csak is az ő dolga. Ő kérte, mert én bedobom mosni, ami a kezembe kerül. Azért az nem egy megerőltető, hogy 10 perc ruhaválogatás, majd mosás után áttuszkolja a szárítóba.
Uralkodás? Ilyen nincs, elég az egyetértés közöttünk. Nincs alá, felé rendelt szerep, nincs, hogy majd én megmondom.
NEM lelki meghatározó
Igenis elvárható egy férfitól ha már mind a két fel dolgozik hogy ő is végezzen házimunkát
Nem azért születtem nőnek hogy a konyhában legyen a helyem életem értelme a háztartás vezetés legyen és hogy egy férfiról “gondoskodjam” mert képtelen saját májat ellátni (pont mint a gyerekek) ez nalam nem kapcsolat ahol úgy viselkedik a “parom” mint egy csecsemő . Az ételt ne ragjam meg helyette? Se..get ne toroljem ki helyette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!