Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki nem akarja bele kényszeríteni a nőt a klasszikus női szerepekbe és nem akarja a klasszikus férfi szerepet?
Arra gondolok hogy a férfi is KIVESZI a részét és nem besegít a főzés mosás takarításban
Egyenlő felkent tekint a nőre és nem várja el a nőtől hogy az legyen az élet célja hogy szüljön fozzon mosson takaritson (én nem szeretnek szülni) Nem szeretnek úgy “gondoskodni “ a férfiról akivel együtt vagyok mint ha a gyerekem lenne.
Minden jó és rossz egyenlő legyen közöttünk
Ne akarjon uralkodni felettem mert ő a “férfi”
A férfi adja a spermát, a nő a prtesejtet meg a méhét. Ennyi a női-férfi szerep. Ez megváltoztathatatlan. Minden más variálható.
Azt meg nem értem, miért kell kevesebb pénz mellett otthon dolgozni. Ha valaki mondjuk ápolónő és nem keres annyit, mint a mérnök férfi, akivel szeretik egymást, akkor ne kezdjenek kapcsolatba, mert a nőnek az a büntije az alacsony jövedelméért, hogy otthon is mindent megcsináljon?
Folyt.Arról nem is beszélve, hogy sokszor pont a nők vesznek át férfi szerepeket. Ez nagy gond a mai társadalomban. Félre értés ne essék, kölcsönösen ki kell venni a teendőkből a részünket, de ha kizárólag én hurcibálom a tüzifát, nyírom a füvet, szerelem a kisebb javítani valókat, porszívók, elintézem a nagybevásárlást, akkor utána ne vinnyogjon a párom, hogy esetleg csak ő vasal, vagy mosogat a mosogatógéppel. Pl a gyereknevelés is ilyen, van ami az anya dolga, mert ő van a picivel, ő jobban tudja csinálni, stb Ez a női szerep, ez az anyaság. Persze, ha kell tisztába rakom én is, de még egyszer mondom, ezekben a dolgokban nem működik, hogy majd fele- fele arányban csináljuk közösen...
A kérdező pl nem akar gyereket. Szíve joga, de megkérdem, hogy a fenébe lennének gyerekek, normális családszerkezet, ha a nők holnaptól úgy döntenének, nem szülök, szüljön a férjem, mert ő is vegye ki a részét...ez nem működik. Szóval a kérdező szerintem nincs tisztában azzal, hogy mi az, hogy " szerepek" vannak egy kapcsolatban, azt sem tudja, mi az a kapcsolat, és az általa felvázolt " egyenjogúság" utópia, egy elképzelt világ, ami nincs valójában. Mondták régen: a suszter maradjon a kaptafánál... nem véletlenül. A kérdező csakazértis be akarja bizonyítani, hogy a fenti mondás tartalma hülyeség. Az ő egyenjogúsága olyan, mint a ma divatos (ál) liberálisok, a liberazmus az, hogy én megmondom, hogy mit csináljátok...
???
Azt írta nem akar gyereket, nem azt, hogy a pasi szüljön. Még egyszer: ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!