Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mennyit számít az, hogy a párotoknak legyen saját lakása, kocsija, és jó keresete?
Figyelt kérdés
Mondjuk a jó kereset az sosem hátrány,de a lakás és a kocsi mennyire "elvárás"nálatok?2018. febr. 5. 00:47
51/51 anonim válasza:
34-es, én pl. színházmániás vagyok, és nem esik le a gyűrű azt ujjamról, ha szoknyában, magassarkúban kell buszoznom. Mondjuk nem ilyen sznobci-luxy Louboutin tűsarkúban tipegek, amiben járni sem lehet, csak épp trendcsy.
Sőt Bp. belvárosban rengeteg ember a forgalom meg a parkolási lehetőségek hiánya miatt napi szinten munkába is így jár, sok felsővezető is. Ezt én sznobizmusnak tartom, hogy jajj, tűsarkúban ciki buszra szállni.
Max. ilyen Oscar-gálára való kisestélyiben lenne fura, de az átlag magyar ember mégis mikor vesz fel olyan ruhát? Legtöbben még esküvőre sem vesznek fel olyan ruhát. Amennyi ilyen alkalom van, arra meg hív az ember taxit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!