Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők! Nektek mennyit számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyit számít az, hogy a párotoknak legyen saját lakása, kocsija, és jó keresete?

Figyelt kérdés
Mondjuk a jó kereset az sosem hátrány,de a lakás és a kocsi mennyire "elvárás"nálatok?
2018. febr. 5. 00:47
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
76%

A páromnak van egy kevés hitellel terhelt 1,5 szobás lakása, nekem egy hitelmentes 3szobás családi házam, nagy udvarral, kerttel, gazdasági épületekkel, állatokkal.

Kocsink nincs, nekem van egy régi Mercedesem (traktor) de bátyám, vagy apám használja. Cserébe ingyen fűtök.

Innen nézve körökkel verem a párom. Mégis dúl a szerelem, tudunk tervezni, szervezni, imádom, hogy vannak céljai, és oda is teszi magát értük!

27n

2018. febr. 5. 09:22
 22/51 anonim ***** válasza:
95%

9-es: Mi a bajod a tömegközlekedéssel amúgy?

Vőlegényem mérnök, 500 nettót keres, és nem tartunk kocsit. Bp. belváros, a lakástól 2 percre a metró megálló, ennél kényelmesebb nem kell egyelőre.

2018. febr. 5. 09:30
 23/51 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván örülök neki, ha van, de nálam nem alap. Ami alap, hogy legyen munkája vagy aktívan keressen és egy idő után ne válogasson piti indokokkal (pl. ha már egy éve nincs melója, ne utasítson el egy munkát azért, mert 1 órát kell oda utaznia vagy mert telefonálnia kell "mert az uuuuutáááááloooom" jeligével). És mondjuk Bp-n ne fizikai közmunkás legyen és legyen meg a minimálbér. Mondjuk én könnyen beszélek, mert nekem van saját lakásom, és nem derogál megosztanom a párommal. Amíg a munkához jó a hozzáállása, jó a pénzügyi kultúrája és nem nekem kell huzamosabb időn át 100%-ig eltartanom, addig oké (ezt ismerkedésre értem - ha pl. 5-6-7 év kapcsolat után balesete lesz, akkor simán eltartom). Saját lakás és kocsi nekem abszolút nem elvárás. Páromnak pl. jogsija sincs, nemhogy kocsija, nekem sincs, nem is tervezzük.

28N

2018. febr. 5. 09:52
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Annyit várok el,amennyit én is fel tudok mutatni.
2018. febr. 5. 10:06
 25/51 anonim ***** válasza:
32%
Nálam nagyon az.
2018. febr. 5. 11:27
 26/51 anonim ***** válasza:
3%
Nem fogok buszozgatni meg gyalogolni mindenhova, szeretem az ajándékokat és nem akarok senkivel lakásra gyűjtögetni. De ez nem szokott ebből gondom lenni.
2018. febr. 5. 11:28
 27/51 anonim ***** válasza:
94%

Nem hátrány a jó kereset, de mi közöm van a pénzéhez? Azonnal elvesz vagy mi?

Nekem van saját lakásom, szeretném, ha a páromnak vagy lenne lakása, vagy pénze albérletre, mert nem akarok az a lúzer lenni, aki együtt él szakítás után, mert a másiknak nincs semmije.

2018. febr. 5. 11:40
 28/51 anonim ***** válasza:
58%

1. kocsi nem

2. lakás nem - úgyis a munkánk miatt külföldre is megyünk - most épp itt éltünk, nem Magyarországon

3. jó kereset - nem kell milliós fizu, de ne is 120-at hozzon/hó ;)

2018. febr. 5. 16:12
 29/51 anonim ***** válasza:
29%

Mi az a jó kereset? Ez elég relatív. Nyilván azért ne 150 nettót keressen, mert abból nem igazán lehet színvonalat fenntartani.

Lakás nekem nem fontos. Van házam, amit örököltem, nagyon jó, úgyhogy úgyis itt laknánk.

A kocsi viszont nagyon fontos számomra. Nekem is van, nem kell a hétköznapokon személyi sofőrt játszani, DE tömegközeledéssel hogy mennénk el egy randira? Találkozunk a buszmegben vagy mi? :D Hogyan mennénk el vacsorázni? Csinos ruhában, tűsarkúban a buszon vagy vonaton? Vagy vezessek én? Elég nevetséges lenne.

2018. febr. 5. 19:43
 30/51 anonim ***** válasza:
37%
Milyen qrva megalázó lehet NEKED vezetni. Hogy képzeli.
2018. febr. 5. 20:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!