Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha nem lenne a párotoknak saját szobája?
Nem zavarna. Ez nálam nem szempont.
18/L
sztem nemgáz..én jó körülmények között élek, de sose volt fontos hogy most nincs különszoba meg szegényesek vagytok :)
te amugy se tehetsz róla.. :)
max megmondod neki h nyugi a kastélyt most restaurálják.xd..(csak a poén kedvéért)
Volt ilyen párom,eszméletlen módon zavarta őt is,plussz az is,ahogy kinézett a ház és szinte semmi komfort nem volt(wc az udvaron,kézmosás benn lavorban)
de onnatól kezdve hogy tanult normálisan,olyat amiből ha végez nem csak ő meg tud élni,hanem a szüleit is tudja segiteni,nem érdekelt,szorgalmas,becsületes fiú volt,mai napig is az
sajnos elkerültünk egymástól messzire
annyi,hogy ott sosem aludtam,mindig ő nálunk,de cserébe mindig beállt nekem segiteni pl mig főztem,elmosogatott:)
emiatt felesleges aggódnod...kivéve ha vmi plázacicát néztél ki,mert az esélytelen...de normális lány van sok,csak merni kell
23/N
Egy cipőbe járunk. Dettó ugyan ez a helyzetem. :(
Sosem kezdeményeztem mert előre tudom, hogy mi fog történni és inkább bele se kezdek. Volt pár lány aki kezdeményezett nagy meglepődésemre, de már rutinból szépen lekoptattam pedig nagyon tetszett egy két lány. Egyenlőre nem tudok mit csinálni maximum eltalálom az 5-ös lottót ha lottóznék. De ez csak önáltatás. Most még suliba járok de nemsokára megyek dolgozni és próbálok a saját helyzetemen javítani. De félek amire "rendbe jönnék" addigra már túl késő és sok tapasztalatot vesztek a lányokkal kapcsolatban. Szóval tehetetlen vagyok ez ellen egyenlőre és persze tele óriási gátlásokkal :(((((
Bizonytalan az életem e gondolom neked is. Küzdeni kell hogy jobb legyen. Próbálnék hasznosabb tanácsokat adni de egyenlőre én sem találtam. Szóval csak előre és majd hozza az élet..... valahogy. F19
tanulsz még?
22évesen már suli mellett is lehet bőven dolgozni (én is ezt teszem)
te is tehetsz azért elég sokat h ne egy lepukkant lyukban lakjatok
de normális lánynál nem ez számit
de akarj változtatni,22 évesen már illik
23/N voltam megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!