Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha nem lenne a párotoknak saját szobája?
semmi esetre sem plázacicát választanék magamnak párnak :D
17:31 esküszöm ugyan ezek a gondolatok járnak a fejembe még lottó dolog is sajnos ez már bennünk van ez a szorongás és nem lesz egyszerű kiüzni.
17:32 igen tanulok még. Sajnos ha még dolgoznék is akkor se tudnánk elköltözi mert nem vagyunk olyan jó anyagi körülmények kötött (főleg a mai világban)
és mit tanulsz?
lassan végzel gondolom,ha jó szakmát választottál,akkor idő kérdése,és nem csak a saját de a szüleid körülményeit is jobbá teheted
pozitív gondolkodás...anélkül esélytelen...
Én lány vagyok, de engem pl. nem zavarna. Maximum ott nem lenne kufirc meg ottalvás.:) Én is hülye helyzetbe vagyok, mert bár van külön szobám, az enyém a konyhából nyílik, a bátyámé meg az enyémből, és csak a konyhába fűtünk, tehát az ajtót be se csukhatom, ha itt a barátom, mert akkor nem jön be meleg... Ráadásul azért se csukhatom be, mert ha itt a bátyám, akkor ki-be futkozik, és az ajtóm nehezen nyitható, és ő nem nyitogatná... Szóval hülye helyzet ez is... :S A másik problémám nekem, hogy lejött a falam egész nagy helyen, mert beázott, és most nyáron lesz megcsináltatva, de eddig mindig azon problémáztam, hogy ha jött valaki, hogy "jaj mit fog gondolni.." elmondtam mi a helyzet, megértették, ennyi. amúgy is, ha valaki barátod, szerelmed, rokonod, akárkid leszól vagy lenéz, azt el kell felejteni... :S
A legjobb barátnőm pasijáék is így vannak, hogy egy szobába van a család, de ott sincs problémba, mert a srácnak van az udvaron egy kis "faháza" (kb. 1,5x1,5x méter) van bent egy ágy, ha kettesbe akarnak lenni akor oda vonulnak be :)
nézz már szét...örülnek az emberek ha kajára van,meg van tető a fejük fölött
nem olyan lányt kell keresni,aki elvárja hogy kocsival furikázd,palotában lakj,havi 50ezret rákölt vlabla,hanem normálisat és akkor nincs gond
az meg hogy nem tudtok kettesben lenni sokat...van ilyen,szerencsés esetben a lánynak van szobája külön,ha nincs akkor meg még át is érzi a helyzeted,megint nem jössz ki rosszul és megoldjátok együtt
kitartás
Nem... sokan rosszabb helyzetbe vannak, mint mi. :S Fel a fejjel, és ez ne gátoljon meg a csajozásba!! :) Ha valaki szeret, akkor az nem a házatokért fog szeretni, hanem magadért!:)
18:04 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!