Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segitenétek a párotoknak ha féltékeny lenne, és változni szeretne?
Sziasztok!
én lennék a féltékeny lány, és szeretnék változni. viszont nem tudom hogyan kéne. mondtam páromnak hogy segitsen, de azt mondta h nem tud,mert nekem kell megoldanom...
ti hogyan segitenétek a kedveseteknek????
LÉCCI!!!!!
köszi
Hát én annyit tudtam segíteni ezen hogy megnyugtattam magam hogy nem hiába van velem és nem csalt meg eddig akkor most se fog.
Ha mégis ott az a kis szorongó érzés akkor nyeld le. ne mondd ki amire gondolsz. (: nekem bevált.
Bemutatnám neki a másik barátnőmet, most már úgysem féltékeny :D
Ok, ez gonosz volt.
Szerintem szimplán önuralom kérdése.
A féltékenység mögött sokszor van valós aggodalom. Pl. nem érzed magad elég szépnek vagy elég jónak az ágyban és attól félsz, hogy talál szebbet, jobbat, stb. Szerintem a megoldás nem az, hogy fojtogatod a féltékenységgel, hanem, hogy megteszed ami tőled telik, hogy téged akarjon. - és ha netán mégis kevés lennél és mást választ egyszer akkor legalább a tudat meglesz benned, hogy megtetted ami tőled tellett.
Ja és még egy fontos gondolat, ami kicsit ellenkezik az előzővel:) szóval tedd meg ami tőled telik, DE ne teljesíts erőn felül, add magad de ne akarj görcsösen több lenni, mert hosszú távon az nem működik és később csak a koppanás lesz nagyobb.
köszi a válaszokat!:)
probáltam lenyelni, tudom, h nem csalt meg, de akk is ott az érzés. második:nem gond már megkaptam egy párszor:))
am nem vagyok csunya, soso szép vagyok, az ágyban sem teljesitek rosszul:)
sokan mondják, h szép vagyok higgyem el.... lassan kezdem is! mostanában szexisebben öltözök:)
de már az megőrit amikor más lányokkal beszél!:( ez nagyon zavar!!!!! szeretnék változni de egyedül nem megy!!!
a párom mit tegyen szerintetek??
Nálunk is ez a helyzet (nekem kell változnom). Nekem segít az, amikor a párom megdícsér, kimutatja, mennyire szeret. De szerintem már az is félsiker, ha nem dícsér, sőt nem is beszél neked más lányokról. Tudom milyen nehéz a helyzeted (pedig szerintem neked sincs okod féltékenynek lenned), de gondolj arra, hogy a féltékenykedéssel taszítod el magadtól a legjobban.
20/L
köszi!:)
tudom h ezzel csak rosszat teszek!
és tényleg nincs miért féltékenynek lennem! de akk is.. annyira félek! h bármi rossz történik velünk!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!