Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is éreztétek már úgy, hogy sokkal többet adtok a párotoknak mint ő nektek?
4 éves kapcsolatom van,és sokszor érzem azt hogy én csak adok és adok,és nem nagyon kapok viszonzásul semmit.Ezek időszakos dolgok,tehát nem mindig van így,mondjuk 3-4 havonta előjön a dolog.Nagyon szeretjük egymást,de néha annyira elkényelmesedik,nem veszi észtre hogy több szeretetre vágyom,ő nem is érti min vagyok kiakadva hisz ő ugyanúgy szeret azt mondja,de nem nagyon érezteti.Máskor viszont a tenyerén hordoz.Más is volt már így hogy kissé elhanyagolta a párja?És mit csináltatok ilyenkor hogy helyreálljon a béke?Komolyan kíváncsi vagyok hogy ezt más hogy oldja meg.
Normális válaszokat kérek!
20/L
Velem pontosan ez a baj. Volt olyan hogy pasim néha észre se vette hogy létezek, vagy hogy a számítógépezés fontosabb volt neki mint én, és sose foglalkozott velem eleget, de neki fel se tűnt. és mondogatta hogy szeret, és nem érti mi bajom.
Én féltékennyé tettem. Mikor rájött hogy ha igy folytatja el is veszíthet azonnal elkezdetett hajtani. azóta sokkal jobban megvagyunk.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!