Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha nem lenne a párotoknak saját szobája?
Mindenhez lehet viszonyítani akár afrikai éhező beteg gyerekeket is betehettél volna videónak. De ezek csak meg maradnak a tudatunkban, persze ez semmivel sem javít a helyzetünkön. Látjuk hogy másnak is súlyosabb baja is van. Csak mindenkinek van egy saját élete és javítani szeretne rajta ahogy tud. Mindenkinek meg van a maga gondja és nem lehet úgymond leragadni az ilyesmiknél. Szóval lehet súlyosbítani a helyzetet de semmivel sem lesz jobb. Mindenki sajnálja őket de megint csak nem tudják átérezni az ilyen emberek problémáit legbelül. Mindenki próbál kitörni amiben éppen van kisebb, nagyobb sikerrel. De ha pesszimistán gondolkodunk akkor egy gazdag ember videóját is betehetnéd és ő hozzá hasonló életre törekedni. Szóval ez mind mind realitás kérdése. Minden ember más és máshogy látja a dolgokat, az egyéni élethelyzet sokban meg változtatja a világról alkotott képeket.
Szerintem meg hülyeség, amiket sokan itt írtok... Ha valakinek nincs, akkor nincs... Most ha én itt ülnék egy palotába, akkor én is írogatnám, hogy jaj könnyű pénzhez jutni... Menjen munkába... Igen, ez így elég szépen hangzik, de sokszor a frissen diplomázott, frissen érettségizett vagy friss szakmával rendelkezők se tudnak elmenni dolgozni, már pedig szerintem a legtöbb helyre azokat veszik fel, akik tudnak mutatni valamit... Anyu rokkant nyugdíjas, de dolgozik, hogy jobban éljünk, de egyszerűen nehéz kitörni, főleg ha egyedül nevel a szülő. Vagy eszünk, vagy a házat építjük... Szerintem mindenki az elsőre voksol.. Az a baj, hogy sokan nem tudják felnyitni a szemüket, hogy milyen világba élünk! És még köszönetet mondhatunk egyáltalán, hogy tető van a fejünk felett...
16/L
tehát akkor 16/L válaszoló:
te nem kezdenél a kérdezővel vagy a 19 éves válaszolóval,mert nincs saját szobája?
Nem írtam sehol ilyet, sőt inkább nekik adok igazat, hogy nem könnyű kitörni. Engem pl nem zavarna. Jó, lehet, sőt biztos, hogy néha zavarna, ha nem tudnánk kettesbe lenni, de nem problémáznék ezen, és megérteném. Elmennénk sétálni, vagy nálunk lennénk. Egyszerű... Én nem nézek le senkit semiatt. Ha a legjobb barátnőm egy vályogházba élne amibe még fürdő, wc sincs, akkor is mennék hozzá, mert a barátnőmhöz megyek hogy jól érezzem magam, és nem azért, hogy a házukba gyönyörködjek...
16/L
nah,tehát akkor kedves kérdező: a 16/L mondana nemet a házikó és az 1 szoba miatt (más kérdés hogy korban már nem stimmel,de itt most nem párkeresés folyik,csak példát akartam)
nem azt mondom,hogy beállsz melózni és el tudsz palotába költözni
hanem hogy VAN LÁNY AKI EZZEL EGYÜTT IS TUD TÉGED SZERETNI
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!