Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha nem lenne a párotoknak saját szobája?
sorry,kimaradt egy nem :$
tehát NEM mondana nemet a külön szoba hiánya miatt,bocs
és ezzel nem csak ő vagy é vagyok igy,vannak még páran
de honnan tudod meg,hogy ki az még,ha esélyt sem adsz? vagy 19/f is...ő irta ha jól emlékszem,hogy próbálkoztak nála lányok,és nemet mond...honnan tudod hogy nem szeretne ezzel együtt is?
F19
Igen én írtam. Sajnos a lányok többsége legalább a minimumot szeretné. Nem pedig a szegénységet és a nyomort. Nagyon ritka az a lány akinek ilyen barátja van. Például nem ismerek egy ilyet sem és nem is nagyon hallottam ilyenről. A lényeg hogy még néha enni sem tudok rendesen akkor miről is beszélünk? Szerintem egyenlőre lehetetlen egy kapcsolatba is belelépni ilyen helyzetben. És persze lassan ebbe belerokkanok pedig elég fiatal vagyok még. De hát ilyen az élet :( És még akkor az ebből jővő hatalmas gondokról nem is beszéltem. Bár leírtam pár gondolatomat már ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!