Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők! Nektek mennyit számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyit számít az, hogy a párotoknak legyen saját lakása, kocsija, és jó keresete?

Figyelt kérdés
Mondjuk a jó kereset az sosem hátrány,de a lakás és a kocsi mennyire "elvárás"nálatok?
2018. febr. 5. 00:47
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
84%
34. Igen, megoldottuk , megoldjuk kocsi nélkül a randizàst. Nem derogàlt vonatra szàllni, sem buszra, villamosra. Nem vagyok kisruha/ tűsarokban tipegő típus, felső+ farmer+ sportcipős vagyok, nem érdekel a cicoma. Szàmomra ez egy remek szűrő volt pàrkeresésnél, hogy ki az aki ilyen külsőségekre megy( mert az nekem nem kell), és ki az aki önmagamért akar megismerni. Nem akartam senki kedvéért màsnak mutatni magam mint aki vagyok. Nem is volt rà szükségem:). Aki belém szeretett, azt szerette meg aki vagyok. Nem az öltözékem, vagy a làbbelim. Amúgy utàlom a szoknyàt is, magassarkút is. Sosem hordok.
2018. febr. 6. 14:33
 42/51 anonim ***** válasza:
12%
Lehet, hogy a kisruha+tűsarok dolgot színházra értette, oda másban nemigen megy az ember.
2018. febr. 6. 15:30
 43/51 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem szimplán sznob, és olyan kocsiba akarja tenni a hátsóját amiért nem dolgozott meg, ennyi. Amúgy nem, színházba nem járunk. Más programjaink vannak. Pl rock koncert, mozi, étterem, biliárd, bowling, állatkert, strand, télen kori, vagy összeülünk kártyázni-társasozni a baráti körrel.
2018. febr. 6. 15:37
 44/51 anonim ***** válasza:
81%

Én anyósommal járok ugyan színházba, de mindig busszal megyünk... vannak elegáns lapostalpú cipők és vászonnadrágok, amik kényelmesek is... nem csak a tűsarok+koktélruha, meg a szakadfarmer+tornacipő létezik :D

2018. febr. 6. 16:26
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak szakadt farmer létezik, és nem tornacipőt hordok;)
2018. febr. 6. 16:52
 46/51 anonim ***** válasza:
74%

Nekem nem a lakás vagy autó a fontos hanem hogy ő mennyire ügyes, mennyire életre való mivel egy okos, talpra esett férfivel képzelem el a jövőm nem egy olyannal aki minden hónapban felelőtlenül el költi a keresetét, vagy ara vár hogy a családja támogassa anyagilag.

A párom 23 éves, egyetemi végzetsége nincs már 18 éves kora óta dolgozik, összegyűjtött magának egy autóra, és most telekre/lakásra gyüjt.

Én büszke vagyok rá és mikor meg ismerkedtünk semmilye nem volt akkor sem zavart ugyan ugy szerettem mint most. Tervezzük az öszeköltözést persze még egyenlőre albérletbe.

2018. febr. 6. 17:24
 47/51 anonim ***** válasza:
86%
34-es, nem az a probléma, hogy te ezt valamiért elvárod, hanem amilyen stílusban ezt előadod. Mivel elsőre nem írtad oda, hogy te milyen helyen élsz, így nem tudhattuk, hogy ott az autó szükséges közlekedési eszköz. Tudod, nem vagyunk gondolatolvasók, na. Budapesten például remekül el lehet közlekedni tömegközlekedéssel, még színházba is, tűsarkúval meg koktélruhában is, ha valakinek éppen ahhoz van kedve, sőt, itt sokszor pont autóval nehezebb a belvárosba bemenni a parkolási nehézségek miatt. Tisztában vagyok vele, hogy van, ahol nagyon fontos, hogy legyen autó, mert másképp katasztrófa a közlekedés, nekem is élnek rokonaim olyan településeken, de ne ezt vedd alapnak, és ne vágj fel ennyire.
2018. febr. 6. 18:44
 48/51 anonim ***** válasza:

Nekem az számított, hogy egy határozott, ambiciózus férfi legyen, akire tudok férfiként nézni. Ne érezzem úgy, hogy felzabálom reggelire.

Alapvetően én is határozottnak, talpraesettnek érzem magam, nem igen tudok elképzelni olyan szitut, amiből ne tudnám kivágni magam valahogy. Nem illik mellém egy tesze-tosza emberke. A határozott, magabiztos fellépés pedig a sikeres élet egyik alap pillére azt gondolom, vagyis részemről elvárás volt, hogy a párom ilyen legyen. Nem volt lakása, sem autója (céges autója igen). Nekem sem volt, de közel azonosan kerestünk. Most éppen én keresek jobban nála majdnem 100 ezerrel, de az ég világon semmi gond ezzel. Vettünk egy közös lakást, közös hitellel és két céges autó parkol előtte. Mindenünk megvan, amire szükségünk van és mindezért együtt, ketten dolgoztunk meg. Nem tették alánk, nem adták csak úgy, nem nyertük. A KETTŐNK érdeme. A legjobb érzés a világon. :)

2018. febr. 7. 19:08
 49/51 anonim ***** válasza:
"Nem tették alánk, nem adták csak úgy, nem nyertük. A KETTŐNK érdeme. A legjobb érzés a világon." - Igen, ez remek dolog, én is így terveztem 18-20 évesen, csak nem jött össze, hogy legyen hozzá partnerem, most 30 fölött meg már nem akarok a szüleimmel élni, szóval én egyedül hoztam össze az önálló életet és ugyancsak nem tették alám, viszont most már nem elégednék meg olyannal, aki korombeliként még ott tart, mint én 20 évesen tartottam.
2018. febr. 7. 20:21
 50/51 anonim ***** válasza:
Mások vagyunk más-más élethelyzetben, amit össze sem lehet hasonlítani. Bizonyára én is máshogy vélekednék, ha egyedül maradván magamnak kellene mindent előteremtenem, de ebben a helyzetben is igaz az az állításom, hogy a legjobb, ha a két fél hasonló anyagi háttérrel rendelkezik.
2018. febr. 7. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!