Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mennyit számít az, hogy a párotoknak legyen saját lakása, kocsija, és jó keresete?
Nem vártam el.
A férjem anno, 21 évesen az anyjával élt, suliba járt, diákmunkákat vállalt akkoriban, amikor összejöttünk. Ő költözött hozzám, a suli befejezése után mindketten dolgozni kezdtünk, szóval van munkánk, bár egyikünk sem keres hű de sokat. Ő 160 körül, én 130. Kocsi nem érdekel. Jogosítványa egyikünknek sincs azóta sem, nem kell. Nem derogál tömegközlekedni.
Lakásra én is gyűjtök, szóval nem baj, ha nincs, majd együtt összedobjuk. Ilyen téren egy valamit várok el: a HAJLANDÓSÁGOT arra, hogy egyszer elköltözzön a szüleitől (vannak, akikben nincs meg a szándék se, ilyen ember nem kéne... ha a szándék megvan, onnantól a többi megoldható)
Autó nálam előny, ha nincs. Úgyse lennék hajlandó beleülni (már sok éve nem ülök autóba), és ha nincs, akkor legalább nincs is ebből konfliktus meg nyaggatás.
Kereset előny, ha kb annyi, mint az enyém: ~200k.
Nem akarok ezzel a kis fizukámmal milliomos pasit, csak feszültséget, igazságtalanságot szülne a helyzet.
Én ugyan nem pontoztalak le (igazából végig se olvastam a válaszokat, nem tudom, mit írtál egyáltalán), de erre gondoltam válaszolok (én írtam, hogy nem vagyok hajlandó autóba ülni)
Mi 40 km-re laktunk egymástól a "randizós időszakban", és tök jól megoldottuk busszal - igaz, nem is volt soha szó kisruháról meg tűsarkúról.
Most együtt lakunk egy pici faluban - itt étterem nincs normális, de van egy jó kis bár, ahova be szoktunk ülni néha, oda gyalog pár perc az út. Ha meg valami másra vágyunk - 40 km Pest, 10 km a legközelebbi nagyváros - akkor vonatozunk, szép új Desiro jár errefele, kényelmes, és még csak nem is áll a dugóban (kocsival reggel olyan másfél óra az út Pestre, vonattal 40 perc)
Vannak helyek, ahol konkrétan jobb döntés a tömegközlekedés.
Most megkerestem a válaszod és elolvastam.
Mi lenne nevetséges abban, ha te vezetnél?
Anyukám néha szokott vezetni, mikor mennek valahova apuval, még soha senki nem röhögte ki őket, nem szóltak be nekik, és ugyanúgy odaértek... Mi a baj ezzel? (Komolyan nem értem)
Ott mondjuk komoly baj lehet, ha ennyitől máris nem érzed magad nőnek.... Identitászavar? Komplexus? Önbizalomhiány? Ezeknek komoly következményei lehetnek, én mondjuk inkább megpróbálnám ezt kezelni, nem letudni annyival, hogy furikázzon értem a pasi aztán kész...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!