Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen saját ötletű vagy házikészítésű ajándékot adtatok a párotoknak aminek sikere volt? Valami jó ötlet?
Album, az elmult (akkor) egy ev esemenyeirol:)
az siker volt
kis zsákocskába tettem annyi cetlit ahány éves volt...cetliken pedig ilyenek: óra maszirozás,1perverz vágy teljesitése,az este mindent ugy csinálok ahogy ő akarja.és hasonlók...
1 éve van felhasználni,jövöre kap 1cetlivel többet:D
meg pendrive...vettem egy 1gigásat (még 2 éve az volt a max),meg kerestem hozzá kis plüssfigurát,és belevarrtam...igy ahogy leveszem az állatka fejét,ott a pendrive...(most már boltban is kapható igy)
imádja,mert különleges:)
Volt barátomnak a kevdenc száma és a mezszáma is a 13as volt, plusz a kedvenc kosarasa Jordan.. Egy póló hátuljára Jordan karikatúráját rávasaltam, elejére pedig a becenevét, és a 13-ast.
Mostani páromnak csináltam már párnára vasalást, csináltattam fotós egérpadot, fotóalbumot (könyvszerű) meg még sok kicsi apróságot. Mindnek nagy sikere volt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!