Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Jó ötlet ez?
Volt barátnőm elég furán, és válaszok nélkül lépett le. Annyit mondott csak a szakításkor, hogy nem velem van a baj, ő nem á és áll készen egy kapcsolatra, stb. Nem sokkal utánam újra lett valakije, akivel azóta már szintén nincs együtt...és azóta csop.társam (akin keresztül megismertem) elmondta, hogy a csaj neki azt mesélte, hogy én nyomultam rá, össz. találkoztunk 1-2-szer, ölelgettem, stb, holott az igazság az,hogy ő keresett meg engem, hogy megismerne, ő bújt hozzám, smárolt le, stb. és ,,picit" többször találkoztunk mint 1-2 alkalom...
A lényeg az, hogy kiderült, végig a szemebe hazudott. Tudom,hogy gonosz dolog, de az egész lényem bosszúért ,,kiált" és úgy érzem, addig nem lehetek újra a régi,amíg elégtételt nem veszek... Jó ötlet ez? Tapasztalat hasonló helyzetből fakadóan?
Előre is köszi a normális válaszokat ! :)
Szerintem hagyd a csába.
Nem ér még annyit sem h bosszút állj rajta.
Lépj tovább,ismerkedj... Találj mást.
És meglátod majd eszébejut 1 szer ha lesz másod h mit is szalasztott el.:)
Nekem az exem a legjobb bnőmmel lépett le 6év járás után.:(
Azt kaptam csak h mert túl komoly vok és az volt a baj...
2évig nem is beszélltünk.
Lett másom... Akkor bezzeg megkeresett.
Csak elfelejtette a drága h mostmár elkésett.:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!