Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korcsolyázás randin? Jó ötlet vagy nem?
Figyelt kérdés
Nem első randi, de mégis aggódok, mert nem korcsolyázott még a barátom sose, és én is csak görkorizni tudok nagyon alap fokon. Jó ötlet így korizni menni vagy nem??2011. nov. 2. 20:24
1/7 anonim válasza:
szerintem tök jó ötlet. majd belejöttök mind2en.
én pl. amikor először koriztam 15-20 perc alatt már haladni is tudtam a korival szal. szerintem jó
2/7 anonim válasza:
kérdezd meg tőle.Mert személytöl függ.Abiztos ,hogy jót szórakoznátok
3/7 anonim válasza:
Sztem is jó ötlet, és nevetni is tudtok egymás esésein :DD
4/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet. Főleg ha még kicsit bénáztok is, sokkal jobb a hangulat. Lehet nevetni, és apróbb érintések is lehetségesek. :)
5/7 anonim válasza:
dikk hl lehet ijen korán korcsolyazni?? napkőzben kb 15 fok van?
6/7 anonim válasza:
jó ötlet, mi sokat nevettünk, de én "kinevettem" barátnőmet amikor elesett, szerinte... pedig csak nevetettem de nem ki, na mindegy, szal már nem akar velem korizni menni :S de majdncsak ráveszem vhogy, de am én akkor koriztam életemben először, őmeg szintén nemtúl sokadjára :)
7/7 jin válasza:
hogy a viharba ne
minden jó ötlet amit mind2en élveztek és szívesen csináltok
majd megtanultok
majd tanítjátok egymást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!