Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom számítógépes játék rajongó, jó ötlet ha én is megpróbálok megismerkedni ezekkel, h megértsem mi tetszik neki annyira?
neki ez a hobbija, a kikapcsolódása, sőt szinte már szenvedélye. Szerencsére sosem éreztem h engem a játék háttérbe szorítana, de többet játszik annál, mint amennyi hobbi szinten(szerinte is) egészséges lenne sajnos. Én eleve nagy játék-ellenes vagyok, és ebből több konfliktusunk volt. Most beszélgettünk róla mélyebben, és megértettem h el kell fogadnom h ő ezt szereti, és nem szabad h azt érezze h én ezt utálom, mert azzal csak azt érem el h nem mondja majd el nekem. Nagyon remélem h sikerül neki majd kicsit kimásznia ebből, és optimalizálni a heti játékidőt, bár már most is tized annyit játszik, mint régen. Szeretném támogatni, h ő maga belássa h ez így bizonyos dolgok rovására megy. Mondta h annyira örülne, ha én tudnám h mi ez az egész, és nem lennék az egészből így kimaradva, mert akkor megérteném életének egy szeletét. Én arra gondoltam, h utánajárok, kipróbálom ezeket a játékokat, h meg tudjam értei mit szeret benne annyira és ne eleve ellenségesen álljak a témához. Szerintetek ez jó ötlet? Vagy ezzel csak azt mutatom neki, h jónak tartom h ennyit és ilyenekkel játszik? Szeretnék a társa lenni minden téren és megérteni ami neki fontos, nem pedig kitöröltetni vele ezeket. Mit gondoltok? Hogyan oldódhatna ez a feszültség köztünk h ő szereti én meg utálom a szgépes játékokat? köszi
20L21F(fél éve együtt)
Figyelj, nem vagy az anyja. Nem szorít téged háttérbe, tehát szerintem nem tiszted nevelni őt (vö. "Vagy ezzel csak azt mutatom neki, h jónak tartom h ennyit és ilyenekkel játszik?").
Én jó ötletnek tartom, hogy játssz, mert hátha akkor tényleg nem ilyen ellenséges lesz a hozzáállásod, mert ez így nagyon nem vezet jóra (főleg fél év után).
Egyébként az én párom is játszik, én sem szeretem (mármint magukat a játékokat), de nekem is van hobbim, alternatívám, elfoglalom magam. Engem nem zavar, míg nem a játék az első, szerintem téged se zavarjon.
Megpróbálhatod, de szerintem ha az ő kedvencével játszol, nem biztos, hogy téged az leköt, így ott tartasz majd, ahol most.
Nálunk párom szeret lövöldözős játékokkal játszani, én inkább a Simset helyezem előtérbe, meg az olyat, ami érdekel. (havas, vízes játékok, pl. snowboard, vagy motorcsónakos, mert élvezem a tájat közben)
Szerintem egyszerűbb lenne, ha elfogadnád, elvégre nem a Sátán teremtménye a számítógépes játék. Én még olvasni szeretek, de rengeteget, ezt meg párom nem érti, mert őt nem köti le egy könyv.
Figyelj. A napi 2 óra nem sok. Amíg más tv-zik ő gépezik. Olyannal nem igazán találkoztam, aki nem a tv helyett játszott volna.
A másik pedig az, hogy időpocsékolás... nos gyakorlatilag az összes hobbi időpocsékolás, arra való, hogy gyorsabban teljen az idő és mellette szórakozz is. Most teszem azt, ha festene az nem ugyan úgy időpocsékolás lenne? Pénzt azzal se keresne, csak fejlődne a kézügyessége. Az akciójátékoktól meg fejlődhet a reflexe, a stratégiaiaktól a logikája stb.
Másrészt meg minden férfi utálja az olyan nőket akik meg akarják változtatni és basáskodni felette, szóval ha meg akarod tartani, akkor ezt fejezzed be, mert sokáig nem fogja eltűrni, hogy úgy viselkedsz mint az anyja.
Kedves kérdező! Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod ezeket, akkor szerintem kezd pl. a minecraft nevű játékkal, még az sem kizárt, hogy tetszeni fog.
Keress rá youtube-on.A játéknak tulajdonképp 1 célja van:éld túl.Mivel van egy végtelen táj és mint igazából, vannak erdők, sivatagok, hegyes vidékek, hó, tenger, szigetek stb. és mint igazából, egy idő után besötétedik és eljönnek a zombik és pókok, amik elől el kell menekülnöd, vagy egyszerűen csak építesz egy házat és kész.Amúgy ki is kapcsolhatod őket.Nappal pedig azt csinálsz, amit akarsz.Bányászol és a kitermelt anyagból építhetsz házat, meg bármit, amit akarsz.Ennek csak a kreativitásod, képzelőérőd és a kitermelt anyagod mennyisége szab határt.( de ha a játék elején "creative" módban kezdesz, akkor halhatatlan vagy, tudsz repülni és végtelen mennyiségű dolog áll rendelkezésedre.
Ha még szükséged van segítségre, vagy bármire, írj nyugodtan privátot.Este felé fogok csak válaszolni, mert most megyek el itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!