PS3 vagy Xbox360? Kettő közül szeretnék vásárolni, csak nem tudom melyiket. Blu ray meg net nem érdekel! Nem elvakult játék rajongó vagyok.
Ez egyértelmű!
Gyorsan verd ki a fejedből a PS3-at, mert nem neked való!
A leírásod alapján te inkább játszanál jó sok játékkal, ingyen, net nélkül - erre tökéletes választás lesz neked az Xbox 360!
Amúgy meg mutatnék valamit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=PS3+Xbox+360
Előtted csupán ennyi emberke írta ki ezt a kérdést, szóval elég lett volna a kereőbe beütni a két konzol nevét és megtaláltad volna a választ, ergó spóroltál volna egy kérdést+időt is! ;)
Jó boxozást előre is! ;)
Nem érdemes 3 játék miatt ps3 mellett dönteni...
Úgyanúgy vannak nagyon jó játékok boxra is
"1. Ha nem vagy oda a multiért, a játékokat inkább egyszemélyben (vagy max többen több kontrollerrel) nyomnád, és nem akarsz tízezreket játékokra költeni, nem akarsz demókkal szarakodni, és a blu-ray filmek sem a mániád, akkor a flash-elt Xbox360 a nyerő.
2. Ha a multira vagy kihegyezve, egy játékot sokat tolni, egy otthoni médiacentert szeretnél és BR filmeket sasolni, valamint nem fáj 10-20e forintot kiadni egy játékért (amit azért később be lehet cserélni), akkor PS3. "
Ezt a választ tegnap írták az előbb belinkelt kérdéseknél!
Amúgy én a God of War III miatt vettem PS3-at és nem bántam meg, mert rájöttem a többi lehetőségére is!
Nem azt mondom, biztos az Xbox 360 is tettszene, de amíg vannak Sony-exkluzívok, addig nem válok meg a géptől! ;)
Dönts saját belátásod szerint!
Bár azért javaslom, hogy maradj a boxnál, mert nem érdekel a net!
A pénzt játékra így-úgy össze lehet vakarni+használt játék vétellel/cserével még olcsóbban hozzájutsz - én is így csinálom, de főleg az olyan játékok érdekelnek, amiknek van netes támogatása is!
Hogy a te példádból merítsek: az Uncharted 2-vel játszok a legtöbbet, pedig egy éves játék - nagyon jó a multija!
Az olyan játékokat, amiket gyorsan kijátszok, gyorsan tovább is adom és lehetőleg olcsóbban is veszem, pedig nekem is havi 2-3000-ből kell összerakni a pénzt rá!
Mind1, jó lesz neked az Xbox! ;)
10-20e forintot kiadni egy játékért???
szerintem meg 2-10e Ft
Gratula!
Jó GoW/Unch/KZ 2-zést elöre is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!