Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 vagy Xbox360? Kettő közül...

PS3 vagy Xbox360? Kettő közül szeretnék vásárolni, csak nem tudom melyiket. Blu ray meg net nem érdekel! Nem elvakult játék rajongó vagyok.

Figyelt kérdés
Kapásból a PS3-at néztem,de csak 3 játék miatt:Killzone,Uncharted,God of war.Xbox a flash miatt,mert sajna nincsen kidobni való pénzem havonta,és rögtön megvannak a játékok,még szinte megjelenés előtt.Vagy max.eredetit 2-3 havonta 1-et?De gondolom egy játékot 2-3 nap alatt ki lehet játszani.De sajna nem tudok dönteni.Max.4-5000 ft tudok rá szánni havonta.
2010. okt. 12. 18:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez egyértelmű!

Gyorsan verd ki a fejedből a PS3-at, mert nem neked való!

A leírásod alapján te inkább játszanál jó sok játékkal, ingyen, net nélkül - erre tökéletes választás lesz neked az Xbox 360!

Amúgy meg mutatnék valamit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=PS3+Xbox+360

Előtted csupán ennyi emberke írta ki ezt a kérdést, szóval elég lett volna a kereőbe beütni a két konzol nevét és megtaláltad volna a választ, ergó spóroltál volna egy kérdést+időt is! ;)

Jó boxozást előre is! ;)

2010. okt. 12. 18:26
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen,csak ott mindenhol előnyök és hátrányok voltak felsorolva.Ezért is irtam ide,hogy a Blu ray és a Live nem érdekel.Játékok max single,vagy egy két foci haverokkal.Csak viszont 3 kedvenc játékom PS3-on van,ennyi huz a 3-hoz.Csak nem tudom,hogy e 3 játék miatt érdemes-e vennem csak kifejezetten PS3-ast.
2010. okt. 12. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem érdemes 3 játék miatt ps3 mellett dönteni...

Úgyanúgy vannak nagyon jó játékok boxra is

2010. okt. 12. 19:12
 4/15 anonim ***** válasza:

"1. Ha nem vagy oda a multiért, a játékokat inkább egyszemélyben (vagy max többen több kontrollerrel) nyomnád, és nem akarsz tízezreket játékokra költeni, nem akarsz demókkal szarakodni, és a blu-ray filmek sem a mániád, akkor a flash-elt Xbox360 a nyerő.

2. Ha a multira vagy kihegyezve, egy játékot sokat tolni, egy otthoni médiacentert szeretnél és BR filmeket sasolni, valamint nem fáj 10-20e forintot kiadni egy játékért (amit azért később be lehet cserélni), akkor PS3. "

Ezt a választ tegnap írták az előbb belinkelt kérdéseknél!

Amúgy én a God of War III miatt vettem PS3-at és nem bántam meg, mert rájöttem a többi lehetőségére is!

Nem azt mondom, biztos az Xbox 360 is tettszene, de amíg vannak Sony-exkluzívok, addig nem válok meg a géptől! ;)

Dönts saját belátásod szerint!

Bár azért javaslom, hogy maradj a boxnál, mert nem érdekel a net!

A pénzt játékra így-úgy össze lehet vakarni+használt játék vétellel/cserével még olcsóbban hozzájutsz - én is így csinálom, de főleg az olyan játékok érdekelnek, amiknek van netes támogatása is!

Hogy a te példádból merítsek: az Uncharted 2-vel játszok a legtöbbet, pedig egy éves játék - nagyon jó a multija!

Az olyan játékokat, amiket gyorsan kijátszok, gyorsan tovább is adom és lehetőleg olcsóbban is veszem, pedig nekem is havi 2-3000-ből kell összerakni a pénzt rá!

Mind1, jó lesz neked az Xbox! ;)

2010. okt. 12. 19:28
 5/15 anonim ***** válasza:

10-20e forintot kiadni egy játékért???

szerintem meg 2-10e Ft

2010. okt. 13. 09:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, aki túl lusta jó ajánlatok után nézni és csak besétál a legelső boltba, annak lehet, hogy 10-20 000 között van! ;)
2010. okt. 13. 16:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Döntöttem:PS3!
2010. okt. 13. 21:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindket gep megvan es jol dontottel. Az xbox remek gep, de nem eri a ps3t utol az exkluzivok teren (pedig van 8-10 exkluziv jateka melyek szuperek).
2010. okt. 14. 11:04
 9/15 anonim ***** válasza:

Gratula!

Jó GoW/Unch/KZ 2-zést elöre is! ;)

2010. okt. 14. 15:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi.De előbb Final Fantasy,majd a GT5,remélem ez mihamarabb!
2010. okt. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!