Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 vagy Xbox360? Kettő közül...

PS3 vagy Xbox360? Kettő közül szeretnék vásárolni, csak nem tudom melyiket. Blu ray meg net nem érdekel! Nem elvakult játék rajongó vagyok.

Figyelt kérdés
Kapásból a PS3-at néztem,de csak 3 játék miatt:Killzone,Uncharted,God of war.Xbox a flash miatt,mert sajna nincsen kidobni való pénzem havonta,és rögtön megvannak a játékok,még szinte megjelenés előtt.Vagy max.eredetit 2-3 havonta 1-et?De gondolom egy játékot 2-3 nap alatt ki lehet játszani.De sajna nem tudok dönteni.Max.4-5000 ft tudok rá szánni havonta.
2010. okt. 12. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A FF 13-t ne vedd meg. Ritka rossz. Kesz penz kidobas. Ja egyebkent imadom a FF-t (foleg VII, VIII es X), de ez a resz tenyleg gagyi lett a gyonyoru grafika ellenere.
2010. okt. 14. 23:53
 12/15 anonim ***** válasza:

A GT5 meg amennyit késik! xD

Ott van a GT5P addig+hidd el, a GoW/Unch/KZ le fog kötni egy darabig! ;)

2010. okt. 15. 20:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Remélem ezek nem rövid játékok.A FF13 tényleg annyira gagyi???Pedig a kedvenc RPG-m.Nem tudsz valamilyen hasonló játékot PS3-ra?Ugyan ezt a stilust.
2010. okt. 16. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
FallOut 3 GOTY!
2010. okt. 19. 12:43
 15/15 anonim ***** válasza:
A legjobb RPG a ps3ra a Demon's Souls mely tavaly az ev jateka lett tobb helyen. De mas stilusa van az FFtol. Az Eternal Sonata nem rossz de nem ajanlanam elso korben. Jo strategia RPG a Valkyria Chronicles, melyet melegen ajanlok.
2010. okt. 19. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!