Családi játék ötletek?
4en vagyunk. Anya apa nővérem és én(L19). Javasoljatok 4 személlyel játszható és 2 személyre vonatkozó (anya én) játékot is légyszi! Leginkább a 2 személyes érdekel.
És ne a hagyományos, és unalmas játékokat mondjátok mint pl az amőba, malom meg ilyenek :)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Activity, gazdálkodj okosan, esetleg kártyajátékok (akár magyar kártyával) lehet zsírozni, kakaó-makaózni..
Bár nem tudom, számodra ezek mennyire unalmasak avagy sem. Remélem, azért segítettem.
20/L
olyan játékra gondoltam amihez papír meg toll kell vagy az agyunk de nem ország-város, akasztófa, szóláncot is sokszor játszottunk már... :D
köszönöm azért az eddigi ötleteket, van amit kifogok próbálni és mindenkinek ment a "hasznos"
Van egy szuper játék, bár ebben az egyikőtöknek el kell vállalnia a játékmester szerepét. A lényeg, hogy te felolvasod egy történet végét, és a többieknek ki kell találniuk magát a történetet. Ők kérdeznek, te pedig igennel, nemmel vagy talánnal válaszolhatsz.
Haláli jó játék, nagyon sokat kell rajta agyalni és még vicces is. Itt egy csomó belőle, hogy jobban értsd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!