Generációról generációra halmozódott fel a családi vagyonotok? Szóval több tíz vagy száz év alatt sikerült elérni ezt a szintet vagy egyszerre?
Nálunk is a szüleim dolgoztak meg szinte mindenért. Bár anyám kapott egy saját házat 19 évesen, ott éltünk mi is sokáig. Apám viszont egy fillér tnem örökölt, mivel volt kb 50ezer Ft öröksége, azt meg odaadta az alkoholista nagynénémnek. -.-
Most a szüleimnek több háza, földterülete van, azonban ennek mi, gyerekek nem nagyon fogjuk hasznát látni. Egy kis kezdő tőkét kaptam az egyetem mellé a szüleimtől, azonban ez éppen, hogy az egyetem utáni életem elkezdéséhez lesz elég, albérlet kereséséhez, ilyenek (kaució stb). Szóval túlzásba nekünk sem viszik a szüleink, inkább maguknak tartogatják a bankszámlán, mondván, "mi lesz, ha mi nem gondozzuk őket öreg korukban".
HAlmozódott,aztán mindent elvettek a kommunisták.
házakat,földet, ékszert, bútort....
tehát a nagyszüleim megint a nulláról indultak
azért nem panaszkodom,a gyerekeimnek már van mit örökölni,sőt már kaptak lakást,autót indulásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!