Gyed lejárta után hány nap szabim halmozódott fel így?
Tudni kellene azt is, hogy melyik évben mennyi ideig voltál táppénzen, mikor kezdted a tgyást, és mennyi szabadságod van egy évben.
Ennyi információból csak annyit lehet mondani, hogy 9 hónap +5 és fél hónap + egy év szabid van, összesen kb. 2 év és két és fél hónap.
Köszönöm szépen a választ, pont erre voltam kíváncsi, hogy aki ugyanígy volt mint én, annak hány napot számoltak el.
Minden jót!
2009 jan-tol táppénzen voltam,2009 juni-tol tgyás,majd gyed,2011 júli-tól pedig gyes.
Úgy számolták,hogy van összesen 64 nap szabim,következő hónapban pedig már csak 34 lett.Meg kérdeztem hogy hova lett 30 napom,közölték az új kormány rendelet szerint csak 1 évre jár a szabi!
Én úgy olvastam hogy "ránk" még nem vonatkozik az új szabály, de akkor jobban utánanézek.De a második válaszolónak akkor miért jár végig?
Köszönöm a választ.
Kedves utolsó válaszoló, megint olvastam az ügyben, és ismét azt olvastam ki belőle hogy csak azokra vonatkozik, akik 2011.aug.1. után kezdik meg a GYEDET, nem pedig a szabikat letölteni, tehát ezek szerint minket még megillet az egy év szabadság, nem pedig csak a 6 hónap.
De Te is kérdezz utána, még én is tájékozódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!