Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyes lejárta után tudod már,...

Gyes lejárta után tudod már, hogy hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Gyermekem nyáron tölti a 3. életévét, de fogalmam sincs mi lesz utána. A munkahelyemre nem tudok visszamenni, hiszen szinte folyamatosan 12 órázni kell. Kisvárosban lakunk, nagyon munkalehetőség sincs, de már most keresgélek, hátha.Egyszerű, hétköznapi szakmám van (kereskedő), ebben igazán válogatni sem tudok.

Ki, hogyan tervezi mit fog csinálni? Visszavárnak a régi munkahelyedre?

Én kicsit kétségbe vagyok esve a jövőt illetően, más hogyan érez?:(

2011. jan. 30. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia Sorstárs!

Én is így voltam mint Te. Kisváros, a munkahelyem időközben megszűnt (szerencsére a munkáltatóm nem), így esélyem sem volt visszamenni, de ha mégis, akkor sem tudtam volna vállalni a hétfőtől-vasárnapig 9-19-ig tartó műszakot, heti 1-2 szabadnappal. Apa összevissza dolgozik, sokszor 1 hétig nincs itthon, hazaesik 1-2 napra és újra megy el napokra. Mi úgy döntöttünk, hogy bevállalunk még egy gyerkőcöt. Csak jobb lesz valamivel pár év múlva. Meg tervben van, hogy ősszel belevágok valamilyen képzésben. Keri érettségim van és mérlegképes könyvelőim, amiben 1 percet sem dolgoztam. Banki területről jöttem el szülni, ezért valami pénzügyi dologban gondolkodom.

2011. jan. 30. 14:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál!

Mi is babát akartunk, de sajnos a 12. héten elvetéltem. Csak gyes-ből megélni nem könnyű, ezért talán majd később újra belevágunk.

A párom is folyamatosan dolgozik, sokszor 7 napból 7-et, reggeltől estig. Az én munkám is olyan volt, hogy minden 3. hétvégén is menni kellett, reggel 8-tól este 8-ig, így még inkább nem vállalom. Nagyszülő nincs, akire számíthatnánk.

Gondolkozom, hogy tanulok valamit, legalább otthon lennék az óvodai beszoktatásnál, de mit? Ezt sem tudom, tényleg tanácstalan vagyok.

2011. jan. 30. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!