Pelusról leszokás. Hogyan tovább?
Esetleg még annyit megpróbálhatsz, hogy ha becsurgott a pisi akkor egy kicsit (tényleg csak kis időre) benne hagyod, hagy érezze, hogy nem jó buli. Persze lehet, hogy még nem teljesen érett meg a dologra (bár az, hogy bugyi nélkül szól és nem is pisil be mást mutat), de az is lehet, hogy csak tetszik neki a műsor ami a bugyiba pisilés után van.
Belepisil (vagy belecsorog az eleje) nem szidod le, hanem egyszerűen nem reagálsz a dologra egy kicsit, ha érzi, hogy milyen rossz a nedvesség lehet, hogy nem csinálja tovább.
Az én lányomnál bevált amikor már érett volt a dologra. 1x csináltam meg utána már nem pisilt be (ugyan így volt a kakinál is).
Persze lehet, hogy a fiúknál máshogyan mennek a dolgok.
Az én fiam is ezt csinálta, de szimplán azért, mert amikor bugyi volt rajta, akkor olyan érzés volt, mint a pelus és elfeledkezett róla, hogy nem szabad becsurgatni-bekakilni. Ne add fel, 1-2 hét és megszokja, hogy nincs pelus, hanem bugyi van, de nap közben figyelmeztesd (én kb 10 percenként elmondtam neki az első időben), hogy "ne felejtsd el, nincs pelus, a wc-be pisilünk"
Ha egyszer pelust adsz, egyszer bugyit, akkor egyáltalán nem tudja szegény megjegyezni, hogy most mi van, úgyhogy inkább bírd ki, hogy 1-2 hétig többször kell ruhát cserélni, de hamarabb megszokja.
Közben erősítsd benne azt is, hogy milyen ügyes nagyfiú, nagyfiús gatyót kap, stb. (a fiam kisautós, állatmintás stb bugyikat kapott és ő választja ki a fiókból, hogy melyiket akarja fölvenni, nagyon élvezi)
Az, hogy meztelen popsival vissza tudja tartani, azt mutatja, hogy már megérett rá, csak meg kell szoknia a dolgot. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!