Kisfiam 23 hónapos és sehogy sem tudom leszokatni a pelusról! Pár hete már sikerült a WC-BE kakilni, meg pisilni most egy ideje ha leveszem a pelust sír, ha hívom a wc-re akkor nagyon sír. Segítséget kérnék. Hogyan szoktassam le?
Sehogyan sem??!! Egy 23 hónapost? Ez úgy hangzik, mintha hónapok óta ezzel szenvednétek.
A fiam 22 hónapos lesz pár napon belül, időnként rápróbálunk a bilire ülésre, vagy pelus nélkül van az udvaron, de nem sok hajlandóságot látok rá, hogy nagyon érdekelné. Ha bekakilt, mindig jön és szól, de csak utána, előtte még nem.
Semmivel nincs még elkésve, ahogy a te gyereked sem.
Az 5 éves lányom 3 éves és 1 hónapos volt, mire szobatiszta lett. Egyik napról a másikra. Több módszert is kipróbáltam, teljesen eredménytelenül. Végül azt mondtam, feladom, békénhagyom. Pár nap múlva teljesen egyedül, minden trükk és módszer nélkül elkezdett bilibe, wc-be kakilni, pisilni. sose volt "baleset" utána. Egyszerűen megérett rá. Akkor érett meg rá.
Nem mondom,hogy 3 éves kora előtt nem aggódtam már picit, mikor lesz már szobatiszta, de végülis oly mindegy, ma már sehol nem számít, hogy két éve még pelenkája volt. Ügyes, okos nagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!