Fiús Anyukák segítségét kérném?
A fiam 3 hónapja múlt kettő, és ugyanúgy állunk, mint ti.
A mi dokink azt mondta, húzogassuk tovább (már a kicsi is lelkesen csinálja), és ha 3 éves koráig nem jön fel teljesen, akkor majd kezdünk vele valamit.
Beszéltem egy gyereksebésszel, ő is azt mondta, hogy ő 3 éves kor alatt kizárólag akkor nyúl hozzá, ha gondot jelent a pisilés, addig nem, úgyhogy húzogassuk.
Tehát húzogatjuk, és ha bárki fel akarná húzni neki teljesen, azt elkergetem (bölcsis doki néni - külön közölnöm kellett, hogy NEM engedélyezem, hogy ilyen céllal nyúljon a fiamhoz, le is kellett írnom:))
az en fiam 2.5 eves, es az orvos azt mondta, hogy varjunk amig szobatiszta nem lesz.
szoval szerntem nem vagytok elkesve semmivel
masreszt a dokinom azt mondta, hogy regen nagy divat volt felrangatni a bort, azert van ma sok felnott ferfinak fitymaszukulete ..
FTOROCORTTAL KEND FOLYAMATOSAN!
4 gyerkőc anyukája
Nekünk is felírták ezt a krémet, 2hétig kell használnunk, utána a doki szépen megcsinálja a kukacát 7én.(28hónapos, szobatiszta)
(csajok nem tudom ti hogy vagytok vele, de a betegtájékoztató elolvasása után én egy percig nem kenegetném ezzel a gyereket... pedig nem vagyok egy hű mindentől védjük anya, de elég erős a cucc...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!