Az alábbi babakocsik közül melyiket válasszam? A tapasztalt anyukák segítségét kérném.
szia! könnyebb lenne tanácsot adni, ha megírnád, mennyi idős a babád, hogy milyen szempontok fontosak Neked.
pl. kell-e emeletre cipelni a babával, vagy tömegközlekedni fogsz-e vele - mert akkor a 9-10 kg-osak rögtön kiesnek.
ha kicsi autód van, mint nekem, számnít, hogy lapra vagy esernyőre csukható-e.
és ha még feküdni szeret inkább a kicsid, nem stabil ülő, érdemes 150 fok alá dönthetőt választani.
na és mennyire számít az ár :)
én a 6 hónapos fiamnak egy pikolo kocsit választottam (CB 6126). fokozatmentesen majdnem vízszintesig dönthető (madzagos megoldással), könnyű aluvázas és egészen jól összecsukható. 16 ezret fizettem érte. nagyon meg vagyok vele elégedve.
a piere cardinokról sok rosszat hallottam, állítólag sokat visszavisznek a kereskedőkhöz.
remélem azért, ezzel is sikerül segítenem valamit...
nekünk ez van a babám 6 hónapos,neki pont megfelel újszülött kortól írja de nem igazán mert csak 2 fokozatba dönthető a lányomnak megfelel mert vagy alszik döntve vagy nézelödik mikor felemelem! Amugy tök könnyű futkososnak használjuk könnyen lehet vele közlekedni!
attól függ mi a fontos neked :) (földúton mentek-e vele vagy betonon, akarod-e kocsiba tenni stb )
ami a legfontosabb hogy 180 fokig, vízszintesig dönthető legyen
Szia a lányom 6 hós, de imád feküdni benne, városi sétákra kell, nem tömegközlekedésre.
25 ezerig mehetek el, akinek volt valamelyik ezek közül és valami rossz tapasztalata az nagyon érdekelne.
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!