Ki, hogyan szoktatta le a gyermekét a pelusról és mikor? Ötleteket szeretnék, mert már teljesen tanácstalan vagyok!
Szia!
Alig két hónapja én is ugyan ezt éreztem, mint Te!
Az én fiam novemberben lesz 3 éves.
Makacs, határozott gyerek. Az a "fejét a földbe veri" ha valami nem jó, nem sikerül stb.
A bilit hozzám vágta :) (legalább is megpróbálta) a lépcsős wc szükítőtől üvöltőrohamot kapott.
Ha a wc-t szóba hoztam menet a sírás.
Egyébként bújós, kisfiú, de ha akadályokba ütközik meneküljön mindenki :)
NA, csak azt akartam mondani, hogy én amikor már belefáradtam akkor egyszerűen nem erőltettem tovább. Szóba sem hoztam.
Nyitva hagytam a wc-t amikor én bementem, persze jött utánam, érdeklődött :)
Egyszer csak EGYEDÜL levette a pelust és a wc-be pisilt.
Volt nagy örömtánc meg minden :)
2 hét alatt lett teljesen szobatiszta, éjszakára is.
Ne erőltesd!
Hidd el, ha az én fiamnak sikerült akkor nektek is fog!
(a lépcsős wc szűkítőt ajánlom, mert egyedül is használhatja és e bili meg...hát abba egy felnőtt sem pisil, nem nagyon értik, hogy nekik miért oda kell) :)
Sok sikert!
Én lefizettem a lányaimat!
Az első lányunk egyik nap betöltötte a 2 évet- előtte pár este már 1-1 alkalommal bilibe pisilt,rögtön utána a szőnyegre minden hová- másnap reggel eldugtam a pelust,azt mondtam,hogy nincs. Van szép bugyi,de nem szabad bele pisilni,csak a bilikébe! Ha ügyesen pisil/kakál a bilibe,nem lesz pisis/kakás a bugyika,akkor kap valamit a dobozból (ömlesztve volt benne kindercsokitól a kekszen át a negróig jó pár dolog,amit szeret)Nem volt baleset! Persze mindig magyaráztam Neki,hogy akkor ügyes ha..
A második lányunk még csak 23 hónapos volt,amikor fürdés előtt volt néha sikeres bilizése. Nála is ugyan azt csináltam,mint a nagyobbnál. Mind a kettőnél 2 hétig volt lefizetés,utána csak "nagyon ügyes vagy!!! ; nézd milyen szép kaka!" ...stb.
Nekünk a Télapó vitte el a pelust. Este kitettük az ablakba, reggelre elvitte a "télapó" és hozott helyette ajándékot.
Onnantól nem kellett pelus :)
Következő évben a cumit vitte el a télapó...
Igaz most nincs télapó, de lehetne pl. Pán Péter stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!