Hogy tartjátok az öveiteket? Ötleteket várok, tanácstalan vagyok!
a vállfás szekrényben a vállfatartót kiszedem és rádugom, vagy csak simán ráakasztom
ha gondok lennének a vállfatartó szóval:
:D
igen, a második válaszadó jó dolgot mondott.
a szekrény egyik ajtajára belülről rögzíteni kell egy kis rudat, és arra fellógatni az öveket. nincs szem előtt, mégis rendezetten tudod őket tárolni.
Én is ezzel szenvedtem egészen tavalyig. Két ötlet is eszembe jutott anno:
1. Leamortizált kapcsos irattartó felfüggesztése (csavar) a szekrénybe, így ha kell akkor csak kicsatolom és le is veszem. Az öv csatjánál van fellógatva. Előnye: nem esik le még véletlenül sem. Hátránya: 4 kis kar van és még így is le kell vennem az egyik karról, ha az alsót akarom, de legalább nem gyűrődik meg.
2. Horgászfelszerelésből. Tescoban láttam még anno egy körgyűrűt, de alapjában véve egy C-volt de a C hiányos részén egy áttetsző gumicső volt, (nem tudom mi a hivatalos neve). félrehúzod a gumicsövet és fel tudod aggasztani arra a csatot és úgy be a szekrénybe fellógatva. Előnye: nem kell x darab szíjat levenni a kiválasztott darabért. Hátránya ha a c-n keresztül aggatod fel, este hangos zaj kíséretében leeshet... :))) (tapasztalat). Biztos valahogy ki lehet ezt is védeni, de én maradtam az elsőnél :)
fogom a szíjat, körbetekerem úgy, hogy a belső olda legyen kifelé. a végét átdugom az első (a csathoz rögzített) bújtatón. az átdugott végét elkezdem feltekerni egészen addig, amíg szoros nem lesz.
aztán az egészet behajítom a fiókba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!