Hol tartjátok a ruhaszárítót, a vasalódeszkát, porszívót?
Mi panelban lakunk, ezért nincs udvar. Jelenleg a fürdőben van felrakva néhány zsineg, arra teregetünk, valamint vállfákon a szekrényajtóra :D
Azt tervezem, hogy veszünk két olyan felhúzható szárítót, amin a ruhákat egyszerűen fel lehet húzni a plafonig, ott nincsenel útban. Azért kettőt, mert egy tuti kicsi lenne.
Szerintem egy ilyen megoldás nálatok is jó lenne, és amíg az egyiken szárad egy mosás, a másikra lehet teregetni.
A porszívó egy akasztós szekrényben van, amibe a nem szezonális ruhák vannak, elfér mellettük, a ruhák meg úgyis zsákban vannak.
A vasalódeszka egyelőre az ajtó mögött, de arra még nekem is ki kell találni valami okosat. Bár mivel cicánk van a lakásban, ezért mindig nyitva van az ajtó, hogy ki tudjon menni enni, ha akar, szóval végül is az eltakarja a deszkát.
Nagy örömmel vettem meg 20 éve az első szárítógépemet és ünnepélyesen kidobtam a ruhaszárítót. azóta se hiányzik.
porszívó a lépcső alatti "takarítószeres" helyiségben. A vasalódeszkához nekem szerencsére van egy járható gardróbom, ott el lehet tüntetni mindent.
porszívó nálam mindig elöl van, mert mániákusan vadászom a porcicákat :D egyébként régen a beépített szekrényben volt.
ruhaszárító a hálóban, összecsukva pedig a polc és a fal közé csúsztatva.
vasalódeszka? az mi? :D vasaljon, akinek 6 anyja van! :P nekem csak 1, szóval nem érzem szükségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!